Ce mult au crescut fetitele lui Pepe!

Raluca Pascu si Pepe formeaza un cuplu frumos, iar tabloul este intregit de cele doua fiice: Rosa Alexandra si Maria. Micutele au crescut si sunt absolut adorabile!

Pepe este un tatic dedicat si se se simte implinit si mandru de familia pe care o formeaza alaturi de Raluca. Cei doi au impreuna doua fetite incantatatoare, care au crescut si incep sa-i semene tot mai mult.

Pepe si Raluca s-au casatorit civil in urma cu 8 ani, in timp ce cununia religioasa a avut loc doi ani mai tarziu. In 2012 au devenit parinti pentru prima oara: fiica lor cea mare, Maria, urmeaza sa implineasca pe 15 august 8 ani. In aprilie 2015 a venit pe lume si mezina familiei, Rosa Alexandra, care are deja 5 ani.

Pepe este cel mai fericit cand petrece timp alaturi de micutele sale, numai ca a declarat in repetate randuri ca si-ar dori si un baietel, iar pana acum nu a reusit sa-si convinga sotia sa devina parinti pentru a treia oara.

loading...
Acum, Raluca a postat pe Instagram un mesaj derutant „Este baietel”, dand de inteles ca ar putea veni al treilea copil si i-ar putea indeplini dorinta arzatoare partenerului ei.

Raluca a precizat, insa, ca nu este insarcinata. „Nu, nu sunt insarcinata. Imi doresc acum sa-mi petrec timpul cu fetele care sunt deja mari. Ar fi foarte greu sa o iau de la inceput, cu un bebelus. Va multumesc mult pentru interesul acordat„, ne-a spus Raluca.

Se pare ca ar fi vorba despre finul cuplul, un baietel pe care cei doi l-au botezat.

sursa viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro