Ce reactie a avut Dan Negru, dupa seria dezvaluirilor Andreei Esca

Frumoasa prezentatoare TV Andreea Esca a dezvaluit in exclusivitate la Pro TV despre perioada in care a fost bolnava de coronavirus, atat ea, cat si sotul si unul dintre copii.

Andreea Esca a fost a treia persoana infectata cu noul coronavirus din familiei ei, dupa ce sotul si fiul s-au simtit rau. Dupa ce acestia au fost internati intr-un spital din Bucuresti, si testul Andreei Esca a devenit pozitiv.

Dan Negru, pe de alta parte, a transmis un mesaj pe retelele de socializare prin care spune ca fiecare televiziune care a avut cazuri de infectari cu noul coronavirus a fost cu ”exclusivitatea” sa. Prezentatorul TV spune ca doua posturi concurente – Pro TV si Antena – nu au vorbit despre persoanele infectate intre ele, facand referire mai ales la vedete.

„Statistic, la noi virusul a fost cu exclusivitati! Asa cum ProTV n-a vorbit cu sau despre infectatii Antenei, nici Antena n-a vorbit cu sau despre infectatii Pro-ului. Fiecare cu virusu’ lui, netransmisibil de la o televiziune la alta“, a scris Dan Negru pe contul de Facebook.

loading...
”Noi toti in breasla avem mentalitate de anii ’90. Noi inca lipim sigla laptopului cu scotch la TV. Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel si Stephen Colbert au prezentat impreuna un teledon COVID difuzat simultan pe cele trei mari TV americane. Eu cu Esca si cu Teo n-am putea sa stam niciodata impreuna.
Si tot statistic, vedetele infectate despre care s-a vorbit cel mai mult in Romania au fost alea care au avut contracte cu televiziunile romanesti. Dar Grigore Moisil a explicat cel mai bine statistica: Daca pui o fesa pe o plita incinsa si o fesa pe un bloc de gheata, media e buna, dar, in realitate, e vai de fundul tau!“, a mai scris Dan Negru, arata Antena 3.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro