Concurentii au inceput lupta pentru Finala Puterea dragostei sezonul 2

Finala Puterea dragostei sezonul 2 se apropie, iar concurentii isi fac planuri si strategii.

In casa Puterea dragostei au inceput luptele pentru Finala Puterea dragostei sezonul 2. Dupa ce au petrecut mai multe luni in show, concurentii isi doresc sa ajunga in finala Puterea dragostei si chiar sa o castige. Si cum se stie din finala sezonului 1 ca fiecare concurent ajuns in finala va avea dreptul sa-si voteze favoritul, prieteniile au inceput sa se schimbe la Puterea dragostei. Lucru sesizat si de Andreea Mantea si spus in emisiune, desi nimeni nu a recunoscut.

”Pe ultima suta de metri, unele persoane s-au schimbat. Nu stiu daca ati sesizat acest lucru…”, a spus Andreea Mantea in emisiune, facand referire la prietenii neasteptate legate in special intre anumite fete, in ultima perioada.

Andreea Mantea a vorbit si despre finala Puterea dragostei sezonul 2 care va fi in curand. ”Stiti ce nu o sa se schimbe (n.red. la Finala Puterea dragostei sezonul 2): doi castigatori raman sigur, nu trebuie sa formeze un cuplu!”, a spus Andreea Mantea in emisiune.

loading...
Finala Puterea Dragostei sezonul 2. Intrebarile pe care si le pun fanii emisiunii Puterea Dragostei sunt cine va castiga Puterea dragostei, dar si cine va ramane la Puterea Dragostei sezonul 3. Pentru ca ei sunt convinsi ca vor fi pastrati concurenti care nu au un cuplu si in sezonul 3, asa cum s-a intamplat si dupa incheierea sezonului 1, cand au ramas in competitie: Bianca, Mary, Bogdan Mocanu si Jador.

In vara lui 2019, in finala Puterea Dragostei sezonul 1, Bogdan Mocanu si Bianca au fost desemnati castigatorii show-ului in Finala Puterea Dragostei. Fiecare a primit cate 10.000 de euro.

Atat Bianca, cat si Bogdan Mocanu au ramas si in sezonul doi de la Puterea Dragostei. Daca Bogdan Mocanu a ales sa paraseasca emisiunea dupa ce a format un cuplu cu Andra Volos, Bianca se afla si acum in casa Puterea Dragostei, unde a avut o relatie cu Livian, de care s-a despartit de curand.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro