Cristi Borcea, tata pentru a zecea oara?

Cristi Borcea vrea sa devina tata din nou? Ce spune despre venirea pe lume a unui nou copil

Cristi Borcea, tata pentru a zecea oara? Primele declaratii. Cristi Borcea este tatal a noua copii, facuti cu trei femei diferite. Fostul actionar de la Dinamo se mandreste foarte mult cu copiii lui si sustine ca le-a oferit intotdeauna ceea ce au vrut. Chiar daca a trecut prin doua divorturi, fostul detinut a incercat sa fie cat mai implicat in viata copiilor sai.

”Am copii de la 1 an, pana la 23 de ani. Meritul meu este ca le-am oferit tot ce le trebuie, dar meritul principal a fost al mamelor”, a spus fostul actionat de la Dinamo in cadrul unei emisiuni televizate.

Intrebat daca isi mai doreste copii, Cristi Borcea a declarat ca tine strict de Valentina Pelinel. El nu-si mai doreste alti copii, dar „nu are nicio problema” sa mai faca, daca asta este ceea ce actuala lui sotie isi doreste.

loading...
„Deocamdata nu imi mai doresc copii, dar daca Valentina isi mai doreste, eu nu am nicio problema (…) Valentina este cea care se ocupa de absolut tot. Cu ea am probleme pentru ca este o mama ordonata, vrea ca totul sa fie ca la carte, iar eu ii cam rasfat pe copii”, a adaugat fostul actionar de la Dinamo.
Gigi Becali este nasul de cununie al lui Cristi Borcea si nu doar o data, ci de doua ori. Dupa ce Borcea a decis ca nu mai vrea sa continue cu prima sa sotie, Mihaela, a decis sa se casatoreasca cu Alina Vidica. Fostul actionar Dinamo a apelat tot la Gigi Becali pentru a-l nasi, iar atunci latifundiarul care este si extrem de credincios, i-a spus scurt pe doi fiului sau: „El voia sa-l mai cunun, dar i-am zis atunci! Bai, fii atent, o lasi pe Mihaela, te casatoresti cu Alina. Nu sunt omul sa cunun la misto si la vrajeala. Te cunun ca parintele spiritual. O singura data esti finul si eu sunt nasul. Daca o iubesti, nu o lasi”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro