Culita, dezvaluiri din relatia cu Plusica.

Culita Sterp, dezvaluiri din relatia cu Plusica! In urma cu un an, s-a mutat impreuna cu ea, dar doar pentru putin timp

Culita Sterp, dezvaluiri din relatia cu Plusica! Legatura dintre frumoasa Plusica de la ”Puterea Dragostei” si Culita Sterp nu a fost niciodata confirmata oficial, in ciuda faptului ca toti apropiatii lor stiau ca intre ei este ceva mai mult decat o amicitie foarte stransa.

Culita Sterp este recunoscut in lumea mondena drept un mare crai! Cantaretul, care face furori in muzica de petrecere, dar si in inimile doamnelor si domnisoarelor de pe plaiurile mioritice, este mereu inconjurat de reprezentantele frumosului. Drept dovada, dupa o casatorie cu o alta diva din zona artistica, este vorba despre Carmen de la Salciua, Culita a tot schimbat fetele ca pe sosete. Iar una dintre ele a fost Plusica, apetisanta blonda de care s-a amorezat un pic dupa primul sezon de la Puterea dragostei.
loading...
Culita Sterp, dezvaluiri din relatia cu Plusica! Din pacate pentru blondina cu ochi albastrii, cantaretul nu a dorit sa isi asume o relatie si in fata intregii lumi, mai mult, apropiatii celor doi au spus ca legatura lor a fost pentru artist doar o etapa. ”Intre Culita Sterp si Plusica de la ”Puterea Dragostei” a fost intotdeauna… ceva. Se placeau enorm, este adevarat, si au devenit foarte apropiati, pana cand Culita s-a impacat cu Carmen de la Salciua, cei doi se vedeau regulat si se intalneau in secret. Plusica voia sa isi asume relatia, tinea foarte mult la Culita Sterp, dar el n u a acceptat sa se afiseze, oficial, cu ea. Motivul nu la-u spus niciodata raspicat, dar cel mai probabil Culita Sterp nu voia sa se afiseze cu Plusica pentru ca stia ca e mai rentabil pentru el, ca si cantaret, sa para burlac, succesul lui fiind unul in care conta aceasta idee”, a comentat un apropiat de-al fostului cuplu pentru WOWbiz.ro, in urma cu aproape un an!
Culita Sterp, dezvaluiri din relatia cu Plusica! Pe de alta parte, cu trecerea timpului, mai ies la iveala si alte lucruri. Prieteni de-ai fostului cuplu sustin ca legatura lor ajunsese la un alt nivel. ”Se mutasera impreuna. Ea il iubea la nebunie. Insa, el nu este barbatul unei singure femei, asa ca, incet, incet, a ales sa mai mearga si prin alte parti…apoi, s-a intors la Carmen si era iubire mare. A suferit mult Plusica atunci…dar asta a fost situatia”, au povestit amicii tinerei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro