CULITA STERP IUBESTE DIN NOU! CUM ARATA FEMEIA CARE II FACE INIMA SA TRESARE

Culita Sterp iubeste din nou! Artistul a prezentat-o deja mamei sale pe femeia care ii face inima sa tresare.

Dupa ce s-a despartit de Carmen de la Salciua, Culita Sterp nu s-a mai afisat cu nicio femeie. Acum, insa, artistul este mai indragostit ca oricand si a decis sa o prezinte fanilor pe noua lui iubita.

Culita Sterp a publicat o fotografie cu femeia care ii face inima sa tresare si, recent, a marturisit ca deja a prezentat-o mamei sale. Iar doamna Geta a fost incantata de alegerea facuta de fiul sau si totul a decurs minunat.

De asemenea si surorile lui Culita au fost placut surprinse de noua sa iubita, lucru care l-a bucurat pe artist.

loading...
”Vreau sa las in spate trecutul meu. Nu ma mai intereseaza, merg inainte. Au trecut deja sapte sau opt luni de la despartirea de Carmen, si chiar am pus punct definitiv, fiecare pe drumul lui. Conteaza sa fim sanatosi. Vreau un alt gen de persoana langa mine, o femeie cu principii, cuminte, frumoasa. Sa-mi inteleaga meseria mai mult. Daca am o femeie langa mine care ma iubeste, nici n-as putea sa-i fac ceva care sa o deranjeze. Si va spun sincer, am gasit-o sau cel putin asa simt.

Am fost golan, stie si doamna Geta!!! Dar acum i-am spus ca sunt serios, ca vreau sa im fac casa. Ea m-a aprobat si spre surprinderea mea, a iesit perfect totul. Este adevarat, mama este mai pretentioasa, dar s-a inteles bine cu ea. Se intelege, o place, si ea, si surorile mele. Sunt bucuros. Calitatile pe care le-am vrut la o fata, le-am gasit la ea”, a marturisit Culita Sterp.

Culita Sterp a trecut peste despartirea de Carmen de la Salciua, iar acum se gandeste serios sa devina tatic. Artistul provine dintr-o familie numeroasa si isi doreste, la randul sau, sa aiba cel putin patru copii. Trebuie, insa, sa-si intalneasca sufletul-pereche pentru a-si indeplini visul.

”Macar patru copii as vrea. Imi plac foarte mult copiii. Eu am fost cel mai nazdravan, mai plecam de acasa. Am plecat doua zile de acasa cu bicicleta si m-a dat disparut. Mama incerca sa ne impace, ca tata era mai mult plecat la animale”, a spus Culita Sterp la Antena Stars.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro