Culita Sterp, la Survivor Romania, sezonul 2?

Culita Sterp, la Survivor Romania, sezonul 2, nu este doar o dorinta a fanilor, ci este exista o mare posibilitate ca artistul sa accepte oferta producatorilor

Culita Sterp, la Survivor Romania, sezonul 2! Nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca fratii Sterp sunt foarte talentati atat in plan muzical, cat si ca atleti! Drept dovada, Iancu, mezinul familiei, a reusit sa ajunga pana in finala Survivor Romania, sezonul 1, cu mari sanse de a si castiga daca ar fi participat de la inceput!

Acum, un alt membru al carismaticei familii ar putea ajunge in Republica Dominicana in calitate de concurent. Si…nu orice membru, ci chiar Culita Sterp, cel mai cunoscut dintre ei, cel care conduce cu melodiile sale in top-urile muzicale ale momentului. ”O sa ma duc si eu la anu’!”, a declarat artistul intr-un live exclusiv la WOWbiz.ro, iar spusele lui au inceput deja sa faca furori prin lumea mondena autohtona, multi dorind sa il vada si intr-o astfel de postura.

Culita Sterp, la Survivor Romania, sezonul 2! Cantaretul a vorbit despre fratele sau si prestatia lui din Republica Dominicana, lucru ce l-a facut sa fie extrem de mandru. ”Iancu este cel care vrajeste cu adevarat femeile dintre noi doi, acum , este mai in forma, mai tanar, il cunosc fetele dupa Survivor. Are si patratele…eu am un pic de burta, dar imi revin imediat. Ma duc si eu acolo, in Dominicana, si o sa arat fix ca el”, a spus, razand, artistul, care a mai specificat si faptul ca, dincolo de gluma, a fost foarte mandru de prestatia lui Iancu in cea mai grea competitie de supravietuire din lume.

loading...
Culita Sterp, la Survivor Romania, sezonul 2! Pe de alta parte, Culita a dezvaluit faptul ca, de fapt, inainte ca fratele sau sa ajunga in Republica Dominicana, el a fost cel solicitat de producatori. ”Cei care produc show-ul m-au sunat, initial, pe mine, dar eu avand de cantat in fiecare weekend, am refuzat, nu am stiut ca vine pandemia asta, ca ma duceam, si eu, si Iancu! Ar fi fost frumos, eu la Faimosi, el la Razboinici sau amandoi intr-o echipa”, a spus Culita, care insa a mentionat ca programul incarcat ii incurca planurile in astfel de formate. ”Este si greu sa merg acolo, e dificil pentru mine sa stau doua-trei luni, sa ma rup de activitatile mele…In fine, daca nu as avea de cantat, m-as duce”, a conchis artistul pentru WOWbiz.ro, lasand o portita libera pentru sezonul 2!!!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro