Culita Sterp, primele declaratii despre nunta

Culita Sterp, primele declaratii despre nunta si despre intemeierea unei familii cu femeia iubita. Ce a dezvaluit indragitul artist.

La cateva luni de la despartirea de Carmen de la Salciua, Culita Sterp a vorbit despre cele mai grele momente din viata sa.

Cunoscutul artist a dezvaluit cum a fost tradat de cel pe care il credea cel mai bun prieten si de la care avea mari asteptari in aceasta viata.

„M-am simtit tradat de cel mai bun prieten al meu, cand a fost faza cu fosta mea nevasta. Ala este un capitol inchis si stie toata lumea, dar asa de prieteni, am mai simtit tradari, dar lucruri minore. Asta a fost cea mai mare tradare, mai ales ca a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a spus Culita Sterp, in cadrul unui interviu TV.

loading...
De cateva luni, Culita Sterp se iubeste cu o tanara domnisoara pe nume Daniela. Pare-se ca fata i-a furat inima cantaretului si ca se vede alaturi de ea in fata altarului, dar si tata.

Ce spune Culita Sterp despre copii
Chiar daca el a mai fost o data in fata altarului, este dispus sa mearga si a doua oara, pentru ca ”orice fata vrea sa fie mireasa”.

„Nu ma gandesc acum in momentul asta ( n.r. la nunta), insa pe viitor da. Orice fata vrea sa fie mireasa. Eu daca am mai fost odata asta nu inseamna ca pe fata care o sa fie cu mine sa nu o fac mireasa, e ceva ce uneste doi oameni. Mai mult decat casatorie ma gandesc la copii”, a spus Culita

sursa kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro