Cum a descoperit Andreea Esca ca a luat virusul!

Andreea Esca a stat o perioada departe de micile ecrane, dupa ce frumoasa prezentatoare de stiri a fost infectata cu noul coronavirus.

Insa, in urma cu o zi, intr-un interviu in exclusivitate pentru Pro TV, stirista a marturisit cum si-a dat seama ca este purtatoare de virus si cum a reusit sa scape. Omul de televiziune a marturisit ca nu a avut simptome grave, insa ceva i-a atras atentia: si-a pierdut mirosul si gustul. Si-a dat seama de acest lucru abia atunci cand Andreea Esca s-a pus sa gateasca cartofi cu usturoi.

„Da, am fost eu, sotul si unul dintre copii. Multumita doctorilor de la „Matei Bals”, acum suntem bine, avem rezultat negativ, toti trei. Primul s-a imbolnavit sotul meu. Avea febra mare, 40 de grade Celsius, dar ne-am gandit ca are probleme la stomac. Ne-am impacientat si am chemat salvarea. El a iesit pozitiv, eu negativ. Mie mi-au aparut simptomele dupa cinci zile”, a inceput prezentatoarea de stiri marturisirea.

„Intr-o zi, facand ceva de mancare, nu am simtit mirosul de la usturoi, ceea ce era un pic ciudat. Am inceput sa testez tot felul de parfumuri puternice pe care le aveam in casa, nu simteam absolut nimic. Dupa care au inceput sa gust tot felul de lucruri si nu simteam gustul. Mi-am dat seama ca am devenit si eu purtatoarea acestui virus. Mi-am facut testul mai devreme si am avut si eu un rezultat pozitiv. Aveam o amigdalita, dar nu m-am speriat, pentru ca eu fac foarte des acest rosu in gat. Nu m-am panicat, nu m-a dus gandul catre COVID. M-am dus imediat in spital, la Victor Babes de la inceput. In cazul sotului meu, lucrurile s-au intamplat mult mai grav, iar pentru mine ceea ce i s-a intamplat lui a fost o mare surpriza”, a spus Andreea Esca.

loading...
„Astazi, acum cand vorbesc, spun ca fiecare om are limitele lui, le multumesc tuturor acelora care m-au privit ca pe un om, sunt un om care face greseli, nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Asta a fost limita mea. Prioritar pentru mine era sa ma ocup de sanatatea familiei mele, nu e o rusine, nu ma simteam in stare sa vorbesc. Eram foarte panicata, preocupata sa ne facem bine. Eu atat am putut sa duc. Aici e limita decentei mele.

Putem lua oricare dintre noi, oriunde si oricand. Noi ne-am protejat cat am putut de mult, am fost atenti. Cred ca toti suntem oameni si toti putem face o abatere care sa ne coste sanatatea. Nu este momentul sa lasam garda jos”, a mai spus Andreea Esca.

”Baiatul mi-a spus ca pe tata l-au dus la terapie intensiva. Simteam ca lesin. Plamanii lui au fost afectati intr-un timp extrem de scurt. Imi spunea „Nu mai pot!”, „Cred ca asa arata iadul!”, mai spune ea.

sursa: caio.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro