Andreea Esca a stat o perioada departe de micile ecrane, dupa ce frumoasa prezentatoare de stiri a fost infectata cu noul coronavirus.
Insa, in urma cu o zi, intr-un interviu in exclusivitate pentru Pro TV, stirista a marturisit cum si-a dat seama ca este purtatoare de virus si cum a reusit sa scape. Omul de televiziune a marturisit ca nu a avut simptome grave, insa ceva i-a atras atentia: si-a pierdut mirosul si gustul. Si-a dat seama de acest lucru abia atunci cand Andreea Esca s-a pus sa gateasca cartofi cu usturoi.
„Intr-o zi, facand ceva de mancare, nu am simtit mirosul de la usturoi, ceea ce era un pic ciudat. Am inceput sa testez tot felul de parfumuri puternice pe care le aveam in casa, nu simteam absolut nimic. Dupa care au inceput sa gust tot felul de lucruri si nu simteam gustul. Mi-am dat seama ca am devenit si eu purtatoarea acestui virus. Mi-am facut testul mai devreme si am avut si eu un rezultat pozitiv. Aveam o amigdalita, dar nu m-am speriat, pentru ca eu fac foarte des acest rosu in gat. Nu m-am panicat, nu m-a dus gandul catre COVID. M-am dus imediat in spital, la Victor Babes de la inceput. In cazul sotului meu, lucrurile s-au intamplat mult mai grav, iar pentru mine ceea ce i s-a intamplat lui a fost o mare surpriza”, a spus Andreea Esca.
Putem lua oricare dintre noi, oriunde si oricand. Noi ne-am protejat cat am putut de mult, am fost atenti. Cred ca toti suntem oameni si toti putem face o abatere care sa ne coste sanatatea. Nu este momentul sa lasam garda jos”, a mai spus Andreea Esca.
sursa: caio.ro