Dan Negru, suspectat de COVID-19: ce a declarat acesta?

Dupa ce Mirela Vaida a spus STOP, oamenii au vehiculat: Dan Negru, suspect de COVID-19. Ce are de spus indragitul prezentator?

Dupa ce trustul de televiziune a confirmat detaliile oferite in exclusivitate de WOWbiz, conform carora Vulpita ar fi fost infectata cu COVID-19, Antena a declarat:

„Doi invitati si un membru al echipei Acces Direct au fost confirmati in urma cu putin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care editia de joi, 23 iulie, a fost inlocuita cu o editie difuzata in reluare urmand ca de maine emisia sa isi urmeze cursul firesc.

Echipa Acces Direct a luat toate masurile impuse de lege pentru stoparea raspandirii virusului COVID-19 si siguranta persoanelor ce au avut un contact direct.

A fost demarata o ancheta epidemiologica, a avut loc dezinfectie, atat in platou, cat si in redactie si au fost trimise in izolare persoanele care sunt considerate contacti directi”

loading...
Astfel, in mod natural, multi oameni si-au pus semne de intrebare cu privire la starea de sanatate a lui Dan Negru, cat si a altor prezentatori sau angajati ai trustului.

In modul sau sarcastic si glumet, Dan Negru nu a stat mult pe ganduri si a abordat imediat subiectul:

Tocmai ce m-au sunat doi colegi din presa cerandu-mi o declaratie.
„Despre ce? „, i-am intrebat.
„Pai, cum te-ai infectat si cum te simti” mi-au raspuns.

Ei au citit doar titlul si apoi m-au sunat. Tiltlul era:
„Dupa ce vedeta emblematica a ProTv a facut COVID, a venit si randul vedetei emblematice a Antenei, sa faca COVID.”

Le-am spus ca sunt bine-mersi. ?

Nu eram eu!

loading...
P.S- N-am intalnit-o niciodata in realitate pe doamna Vulpita.

Despre dansa era titlul.”, a scris prezentatorul TV pe Facebook.

”Dupa sedinta de sumar de la 16.30 au venit rezultatele. Asa ca cea mai inteleapta decizie a fost sa spunem Stop si sa plecam acasa. Am decis sa difuzam o emisiune pregatita pentru weekend. Desi eu nu am intrat direct cu ei, pentru ca noi nu ne vedem decat in platou, unde stam la o distanta de circa 3 metri, am decis sa ma testez. Testul rapid a iesit negativ. Astept rezultatul testului PCR, care sper ca va veni foarte repede. Si daca si acesta este negativ, voi veni la munca”, a spus Mirela Vaida la Observator. Mirela Vaida a precizat ca pana atunci sta acasa, unde s-a izolat de restul familiei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro