DORU DE LA DEEPCENTRAL SI SOPRANA IRINA BAIANT S-AU DESPARTIT CHIAR INAINTE DE NUNTA?!

Doru de la Deepcentral si soprana Irina Baiant nu mai formeaza un cuplu! Iar cei doi s-au despartit chiar inainte de nunta. Erau intr-o relatie de cativa ani.

Zvonurile despartirii au aparut, de altfel, in urma cu mai bine de o luna, dar acum apropiatii celor doi au confirmat ruptura. Atunci, cand s-a vorbit pentru prima data de o despartire, Doru Todorut a dezmintit tot: „Nu stiu cine se tine de glume, m-a zapacit toata lumea cu telefoanele aiurea. N-am ce sa comentez, lucrurile sunt foarte ok, dar ce vrei, sa facem nunta in pandemie? E un subiect fabricat de cineva care nu are incotro, nu are ce sa mai scrie”, a spus Doru Todorut in cadrul unui interviu TV, potrivit kfatele.ro.

Doar ca, pe retelele de socializare, cei doi nu se mai urmaresc! Cel putin aici e sigur, Doru si logodnica lui si-au spus adio. Erau prezenti pe paginile de socializare, isi dadeau like si aveau o multime de fotografii impreuna. Acum, pozele cu ei au inceput sa dispara.
loading...
Cei doi au tinut relatia ascunsa o buna perioada. Chiar artistul dezvaluia asta. „Suntem de mai mult timp impreuna, dar n-am vrut sa facem publica relatia. N-am considerat necesar. Iar acum am preferat sa nu ne mai ascundem, sa nu ne mai ferim. Important e ca intre noi este ceva foarte frumos, care speram ca va fi de durata. Ne completam, suntem compatibili unul cu altul, cel putin asa credem in momentul de fata”, a spus Doru Todorut in luna martie 2019.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro