Durere in familia lui Florin Salam.

Florin Salam trece prin momente grele, dupa ce fratele lui a ajuns pe mana medicilor de la Spitalul Floreasca. Artistul este distrus de durere, pentru ca evolutia barbatului nu este deloc favorabila, iar medicii i-ar fi spus ca numai o minune l-ar putea salva.

Potrivit Spynews.ro, fratele lui Florin Salam este internat la Spitalul Floreasca si ar fi intubat la Reanimare. Acesta este bolnav si lupta pentru viata lui si nu este vorba despre noul coronavirus.

Se pare ca medicul care s-ar ocupa de caz, i-ar fi spus lui Florin Salam sa se roage la Dumnezeu pentru o minune, caci evolutia sa nu este una tocmai favorabila, precizeaza aceeasi sursa.

Fosta soacra a manelistului, mama primei sale sotii, a facut dezvaluiri socante cu privire la felul in care Florin Salam a tratat dispartia Stefaniei.

loading...
Florin Salam este acuzat ca n-a mai trecut de ani buni pe la mormantul primei sale sotii.

„De 7 ani n-a mai trecut pe acolo, de la parastasul de 7 ani. Sunt mama de copil. Copiii au mai mers, o data pe saptamana merg cu noi, miercurea sau duminica. Florin nu vine cu noi. In alta parte se poate duce, il inteleg, canta, dar de Paste nu putea sa-i duca lumina? De Craciun, de ziua ei… De 7 ani nu a putut sa treaca?”, a declarat Aurelia, mama primei sotii a manelistului.

Femeia a amenintat ca exista anumite secrete care nu au fost dezvaluite nici pana acum in ceea ce priveste relatia celor doi, dar si adevaratul motiv al mortii Stefaniei.

„Sunt multe probleme de cand a murit fata mea, dar au fost copiii mici. Nu mai pot sa suport, el a facut ce a facut. L-am mai chemat la parastase, a zis ca vine, nu a venit. Nu am avut ce sa-i fac. Canta ca sa-l ia lumea in brate, nu-l doare cum ma doare pe mine, vrea doar sa fie aplaudat, dar cand o sa stie lumea n-o sa-l mai aplaude. Cand o sa inceapa lumea sa stie, nimic nu o sa mai fie la fel. Am rezistat prea mult, nu mai pot, am tacut pentru copii”, a mai marturisit fosta soacra a lui Florin Salam.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro