Emily Burghelea nu a mai vorbit cu Vulpita de la scandal?

Emily Burghelea nu a mai vorbit cu Vulpita de la scandal? Fosta asistentaTV intelege de ce femeia este tinuta departe si este greu de abordat, chiar daca are telefon si conturi de socializare.

Emily Burghelea nu a mai vorbit cu Vulpita de la scandal? In urma cu o luna si jumatate, lumea televiziunii a fost zguduita de modul in care asistenta TV Emily Burghelea si-a dat demisia de la ”Acces direct”, chiar in timpul emisiunii, nemultumita de felul in care Veronica de la Blagesti era tratata in show si mai ales dincolo de el.

”Astazi s-a depasit limita. Am fost pusa sa ascund lucruri care sunt mult sub demnitatea unei femei, nu conteaza ca e Vulpita, ca e X-uleasca, ca sunt eu, ca e orice alta femeie. ESTE MULT SUB DEMNITATEA ORICAREI FEMEI, iar eu nu am putut sa raman nepasatoare. Eu chiar vreau ca voi sa intelegeti ca nu am facut asta ca sa patez imaginea oamenilor care lucreaza acolo, cu care m-am si inteles foarte bine. Am avut o relatie super sudata pana astazi cand m-au pus sa face ceva ce nu am vrut sa fac”, a spus, atunci, Emily Burghelea, care acum considera ca gestul ei a fost unul uman. ”A fost datoria mea de om!”, a comentat tanara pentru WOWbiz.ro, la emisiunea ”Interviu WOW cu Diana Bianca!”

Emily Burghelea nu a mai vorbit cu Vulpita de la scandal? Fosta asistenta tv a spus, la vremea respectiva, ca nu a putut sa treaca cu vederea situatia si le-a dat dreptate fanilor ei care au sfatuituisera de mai multa vreme sa isi dea demisia. „Stiu ca de-a lungul timpului multi dintre voi mi-ati spus ca nu e in regula sa fac parte din acest format, dar in momentul in care am fost pusa sa ascund niste agresiuni nu am mai putut sa fac parte din chestia asta pentru ca am realizat si eu ca nu este in regula ce se intampla”, a explicat Emily Burghelea.

loading...
Emily Burghelea nu a mai vorbit cu Vulpita de la scandal? Pe de alta parte, de atunci, surprinzator sau poate nu, Emily nu a mai putut lua legatura cu Veronica. In premiera pentru WOWbiz.ro, ea avea sa spuna, in urma cu doua zile, si motivul. ”Nu as avea cum sa vorbesc cu ea, pentru ca nimeni nu prea poate sa vorbeasca cu ea, nu este ca si cand ai putea sa vorbesti cu ea sau asa ceva…Are un telelefon intr-adevar, dar nu este neaparat telefonul la care are acces numai ea, pe conturile de socializare nu este neaparat ea, este foarte greu sa iei legatura…Nu imi face neaparat placere sa vorbesc despre subiectul acesta, fiindca sunt intr-o situatie extrem de critica! Nu mai am voie sa vorbesc, pentru ca sunt data in judecata si mi se cer foarte multi bani…pentru ca am facut dezvaluirile astea din spatele scenei. Dar mie in continuare nu imi este frica si dau detalii, fiindca stiu ca am dreptate si stiu ca intr-o tara reala, dreptatea iese la iveala. Tocmai de asta, deschid subiectul, si iti spuna ca, in momentul in care m-am dus sa imi iau hainele de acolo, ea s-a uitat la mine si mai avea putin si incepea sa planga”, a dezvaluit Emily la WOWbiz.ro
Emily Burghelea nu a mai vorbit cu Vulpita de la scandal? ”Din pacate, nu am putut sa vorbesc prea mult cu ea! Dupa ce am plecat, a venit cineva sa ma intrebe, sa ma roage sa ma intorc sa vorbesc cu ea, insa nu am reusit. Este clar ca este un om chinuit, este clar ca intelege anumite situatii, dar nu poate sa faca nimic. Tocmai de asta actioneaza si nu actioneaza, si tocmai de asta, nu a pus piciorul in prag si nu a spus adevarul, pentru ca este mult prea usor de manipulat si mult prea usor de jucat pe degete. Din pacate, traim intr-o lume in care oamenii sunt jucati pe degete pentru bani! Asta este adevarul si adevarul acesta a fost prea dur pentru mine”, a conchis Emily

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro