Emily Burghelea si pescarusul mort: povestea se complica!

Emily Burghelea, asistenta demisionara a Mirelei Vaida, a venit de la Constanta la Bucuresti cu un pescarus mort in masina.

Povestea pescarusului gasit de Emily Burghelea, asistenta demisionara a Mirelei Vaida, se complica. Dupa ce pescarusul a murit, tanara a fost la politie si a despus o plangere penala impotriva cabinetului medical care nu a tratat pasarea corespunzator, a depus o sesizare la Directia Sanitar –Veterinara si a adus cadavrul cu masina la Bucuresti pentru a-i face autopsie.

”Am fost la politie, am facut toate demersurile necesare, am dat o declaratie de 5 pagini, am depus plangere, am fost la Directia Sanitar-Veterinar, am contactat pe toata lumea pe care putea pe care puteam sa contactez, am facut sesizari cu privire la acest caz. Ma socheaza faptul ca nu este un caz singular, acolo se intampla acest lucru frecvent. Ma socheaza si faptul ca atunci cand s-au simtit depasiti de situatie, pentru ca asta s-a intamplat aseara, nu au trimis in alta parte, la un alt cabinet veterinar sau la un specialist. Mi-au luat banii si mi-au spus ca pescarusul este sanatos, n-are nici o problema, sa m duc acasa si sa-i dau de mancare. Ca este santos tun doar ca este pui si nu stie sa zboare si sa se hraneasca, in conditiile in care era ditamai animalul, l-ati vazut si voi cat de mare era. Pescarusul a murit la 4 ore dupa ce mi-au spus ca este perfect sanatos si nu are nici o afectiune. O sa fac in continuare toate demersurile necesare care sa demonstreze ca ei sunt de vina pentru moartea acestui pescarus, pentru ca nu i-au acordat ajutorul de care nevoie, pentru ca au tratat cazul cu superficialitate. O sa merg cu pescarusul la autopsie si asa imi voi petrece vacanta mea la mare”, a povestit Emily Burghelea pe contul ei de Instagram.
loading...
In aceasta dimineata, fosta asistenta a Mirelei Vaida si-a continuar lupta pentru gasirea vinovatilor pentru moartea pescarusului.

”Sa stiti ca nu m-am trezit asa devreme degeaba, am venit cu pescarusul de la Constanta la Bucuresti pentru a afla exact de ce a murit acest pescarus”, a explicat Emily Burghelea.

Emily Burghelea a gasit, zilele trecute, un pescarus bolnav pe o plaja din Constanta. Mare iubitoare de animale, tanara a mers cu el la primul cabinet veterinar, insa acolo s-a lovit de ”atitudinea zeflemitoare a veterinarilor”, dupa cum ea insasi spunea. Acestia i-au spus lui Emily ca pasarea este perfect sanatoasa, doar ca rebuie hranita si hidratata. Pescarusul a murit insa dupa 4 ore, timp in care a refuzat sa manance sau sa bea apa. Acum, Emily Burghelea e convinsa ca cei de la cabinetul veterinar la care a fost sunt responabili pentru moartea pescarusului si vrea sa-i faca sa plateasca.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro