Emma Roberts este insarcinata! Ea si iubitul sau, Garrett Hedlund, vor deveni parinti pentru prima data

Bucurie imensa in showbiz. Emma Roberts, una dintre cele mai indragite actrite din lume, este insarcinata pentru prima data. Nepoata actritei Julia Roberts si iubitul sau, Garrett Hedlund, vor deveni parinti in numai cateva luni.

In varsta de 29 de ani, Emma Roberts a fost surprinsa de catre paparazzi in timp ce se cobora dintr-un avion alaturi de iubitul sau. Pentru a-si ascunde burtica, Emma a purtat un cardigan supradimensionat si un tricou negru larg si a avut grija sa nu uite nici de masca de protectie, in aceeasi nuanta cu cardiganul. In plus, in partea de jos, Emma a purtat o pereche de jeans negri si o pereche de cizme.

Desi toata lumea spera sa ii vada burtica in crestere, Emma este la fel de supla ca intotdeauna, semn ca sarcina este una extrem de mica. Ea s-a ocupat de bagajul sau si l-a pus in masina fara prea mare efort.

Emma si Garrett au inceput sa se intalneasca in luna martie a anului 2019, iar inainte de a fi cu el, Emma a fost timp de sapte ani cu actorul Evan Peters, cu care se si logodise. Cei doi au pus punct logodnei la inceputul anului 2019.

loading...
De cealalta parte, Garrett a fost timp de patru ani cu actrita Kirsten Dunst, cu care a avut o relatie timp de 4 ani. Cei doi s-au despartit in anul 2016.

In anul 2013, Emma a ajuns pe primele pagini ale ziarelor dupa ce i-a spart nasul fostului iubit. Actrita a fost arestata, dar a fost eliberata la scurt timp si cei doi s-au impacat rapid.

foto: hepta.ro/ sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro