FIUL LUI FLORIN SALAM SI IUBITA LUI AU AFLAT GENUL BEBELUSULUI.

Fiul lui Florin Salam si iubita lui au aflat genul bebelusului. Dani este in culmea fericirii si abia asteapta sa-si stranga bebelusul la piept.

Mihaela, iubita lui Dani, urmeaza sa nasca la finalul anului. Cei doi sunt in culmea fericirii pentru ca vor deveni parinti pentru prima oara, dar mai ales pentru ca au aflat genul bebelusului.

Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oara, la doar 41 de ani! Artistul are impreuna cu Roxana Dobre doua fetite si un baietel. Iar acum, un nou membru al familiei le va umple casa de bucurie.

Dani a aflat genul bebelusului. Fiul lui Florin Salam va avea o fetita si este in culmea fericirii. Atat el, cat si iubita lui abia asteapta sa-si stranga copilasul la piept.

Dani a mostenit boala mamei sale, care a rapus-o in 2009. Fiul lui Florin Salam a urmat, in toti acesti ani, un tratament si se pare ca acum se simte bine.

loading...
Imediat dupa natere, medicii vor fi nevoiti sa-i faca fetitei lui Dani un test pentru hepatita C, pentru a se asigura ca starea de sanatate a acesteia este una buna.

„De aceasta boala nu te vindeci niciodata. Oricand poate sa se reactiveze. De aceea, Dani duce o viata ordonata, nu prea pierde noptile si mananca foarte sanatos. A avut noroc si zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au facut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilaria. Pentru ca a fost intotdeauna mai plapand din punct de vedere fizic, el a fost rasfatatul familiei, iar sora lui l-a iubit si protejat ca pe ochii din cap.

Florin a trait terorizat de gandul ca fiul lui ar putea pati ceva. Medicii ii spuneau ca situatia nu este atat de grava, insa el ramasese cu sechele de la Fanica. Asa cum stiti cu totii, Dani va deveni tatic in curand si va trebui sa faca bebelusului sau test de hepatita C dupa nastere pentru ca, asa cum stim cu totii, este o boala care se mosteneste genetic”, au marturisit apropiati ai familiei lui Florin Salam pentru Impact.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro