Fotbalistul Cristi Manea are coronavirus!

Fotbalistul Cristi Manea are coronavirus! Irina Deaconescu, iubita acestuia, este in stare de soc si se teme pentru sanatatea barbatului pe care il iubeste!

Fotbalistul Cristi Manea are coronavirus, iar Irina Deaconescu, iubita sa, a oferit primele declaratii in legatura cu starea de sanatate a starului din lumea fotbalului. Doisprezece persoane care activeaza la clubul de fotbal CFR Cluj au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, iar Alexandru Paun a fost pacientul zero de la celebra echipa de fotbal.

Irina Deaconescu este, dupa cum era de asteptat, in stare de soc. Desi nu s-a vazut de mai bine de doua saptamani cu barbatul pe care il iubeste, faimoasa vloggerita este foarte ingrijorata sa nu fi contractat si ea boala care a facut ravagii la nivel global, motiv pentru care a dezvaluit ca urmeaza sa se testeze inca o data, pentru a se asigura ca e sanatoasa.

Irina Deaconescu a dezvaluit faptul ca iubitul sau se simte bine, per total, dar ca este putin slabit. Si Cristi Manea, dar si iubita sa, spera ca acesta sa fi facut o forma usoara de coronavirus, care nu va avea o evolutie si, deopotriva, o recuperare greu de suportat pentru organism.

loading...
“Eu nu m-am mai vazut cu el de doua saptamami ca sunt in Targu-Jiu. Eu o sa-mi fac oricum un test preventiv, dar stiu sigur ca nu avea cum- era negativ, era toata lumea negativa in momentul in care am plecat eu.
Evident, toata lumea e (n.red.- ingrijorata), dar o sa fie bine. El e puternic, e sportiv, sportivii sunt mai rezistenti decat noi restul. Cred ca e internat, adica e pe drum spre internare. El e ok, se simte putin slabit,” a marturisit vloggerita Irina Deaconescu, potrivit spynews.ro, referitor la faptul ca fotbalistul Cristi Manea are coronavirus.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro