GHEORGHE DINCA A FOST SCOS DIN AREST.

Familiile celor doua tinre, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, dar si Gheorghe Dinca au cerut ca ancheta in cazul Caracal sa fie reluata de la zero. „Contest masura arestarii preventive”, a spus criminalul din Caracal in cererea transmisa judecatorilor.

Momentan, nu se stie inca ce le-a spus, vineri, Gheorghe Dinca achetatorilor. Pana acum, ”Monstrul” din Caracal s-a plans de conditiile grele din inchisoare si a declarat ca nu el le-a omorat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu.

Avocata familiei Melencu sustine ca Luiza nu a fost, de fapt, in casa lui Dinca. Carmen Obarsanu a solicitat instantei de judecata ca DIICOT sa prezinta toate probele din acest dosar.

„Am verificat actele dosarului si am gasit niste adrese de inaintare a unor CD-uri care se refera la traseul lui Gheorghe Dinca in ziua disparitiei Luizei. Daca mergem pe acel traseu pe care l-au constatat expertii de la Ministerul de Interne constatam ca traseul nu este cel pe care il invoca Dinca. Traseul este cu totul altul.

loading...
Desi procurorii aveau dovada la dosar au mers pe alta pista care nu avea niciun mijloc de sustinere si au refuzat sa caute fetele. E clar ca procurorii au ascuns adevarul. Noi nu dorim sa il scapam pe Dinca de raspundere penala, ci dorim fetele si sa aflam adevarul. Atat si nimic mai mult”, acuza avocatul familiei Melencu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro