Gina Pistol, dezvaluiri sincere din viata de cuplu

Gina Pistol si Smiley formeaza un cuplu de cativa ani. Daca pana acum cei doi au fost foarte rezervati in declaratii, iata ca, frumoasa blondina a inceput sa vorbeasca tot mai deschis despre relatia lor. Prezentatoarea TV a dezvaluit ce o enerveaza cel mai tare la partenerul ei.

Gina Pistol a vorbit in cadrul unui interviu despre viata de cuplu si, mai ales, care sunt gesturile partenerului care o scot din minti. Vedeta in varsta de 38 de ani tine enorm de mult la curatenie, iar din acest motiv atunci cand lucrurile nu sunt puse la locul lor incepe ”scandalul”.

”Am aspirat, am gatit, am spalat, am facut live-uri pe internet. Asta e problema mea, sunt prea gospodina. Nu vreti sa stiti prin ce trece saracul Andrei. Sunt maniaca cu curatenia. Mie imi ia vreo sapte ore sa fac curatenie in toata casa. Dupa ce fac toate astea si casa straluceste, el se gandeste ca ar manca ceva pe canapea, atunci devin terorista”, a declarat Gina Pistol.

Prezentatoare TV recunoaste ca ii place sa gateasca. Din cand in cand aceasta apeleaza la ajutorul colegilor sai bucatari care o ajuta sa il surprinda pe Smiley.

loading...
”In pandemie, i-am sunat pe Florin si pe Sorin sa-mi spuna cum sa fac vita, pentru ca nu stiam si iubitul meu mananca mai mereu, eu nu prea. Inainte sa fiu in emisiune nu stiam ca exista mai multe cutite, aveam trei cutite acasa, toate la fel. Acum am o colectie de cutite”, a mai dezvaluit blondina.

Mai mult decat atat, blondina spune ca prefera sa faca singura de mancare, pentru ca atunci cand Smiley o ajuta lururile nu ies tocmai asa cum ea isi doreste.

”Prietenul meu mai vrea sa ma ajute din cand in cand, insa, imi dau seama ca efortul ar fi dublu, pentru ca trebuie sa strang si dupa el. Si zic: Lasa, mai bine fac eu. Si voiam sa auda si el… Sincera sa fiu: Cartofii prajiti. Ambele (n.r.: si sa-i manance, si sa-i pregateasca). Sunt foarte usor de facut, plus ca te bucuri de ei, imediat ce ii iei din tigaie, adica nu stai sa ii bagi la cuptor, sa stai sa toci legumele ca la alte preparate (…). Si mai mananc, imi place foarte mult mamaliga cu branza, cu telemea de capra”, a mai precizat Gina Pistol, potrivit cancan.ro.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro