Imagini de ultim moment din casa Denisei Manelista din Dragasani

Imagini de ultim moment din casa Denisei Manelista din Dragasani. Ce se intampla chiar in aceste momente acolo

Denisa Raducu a murit ucisa de o boala grea si a frant inimile tuturor aropiatilor si fanilor care si-ar fi dorit ca artista sa-si revina si sa-i incante cu melodiile ei frumoase. Denisa a murit in luna iulie a anului 2017 si de atunci nu trece o zi fara ca familia sa nu o planga. Anul acesta, mormantul artistei a fost distrus dupa ce un incediu de mari proportii a izbcnit din cauza unor lumanari uitate aprinse. Intre timp, mormantul a fost refacut si au reaparut lucrurile dragi ale Denisei, fotografiile, dar si foarte multe flori.

Denisa Manelista a fost o artista foarte iubita de fani pentru vocea ei. La aproape trei ani de la moartea ei, un video din casa artistei de la Dragasani a devenit viral pe o retea de socializare.

Este vorba despre o filmare cu un album plin cu fotografii cu Denisa. Pe fundal, se aude o melodie de-ale Denisei Raducu.

loading...
Mai multe puteti vedea in video-ul de mai jos.

Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare! Frumoasa solista era, pe cand traia, una dintre cele mai cuminti vedete din showbiz-ul romanesc. Imaginile cu ea la plaja sunt de-a dreptul rarisime, talentata cantareata fiind mai degraba pudica decat dispusa sa se lase fotografiate in tinute sumare.

Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare! Cu toate acestea, pe cand avea 25 de ani si a mers la mare, la Mamaia, Denisa Manelista s-a lasat fotografiata de amcii ei, iar imaginile de atunci, extrem de rare, au ajuns in posesia presei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro