INREGISTRARILE HALUCINANTE CU PASTRAMA CAND O AGRESEAZA PE BRIGITTE.

Este super-exclusivitatea momentului in showbiz-ul romanesc!

Asa cum v-am dezvaluit cu o zi in urma, un incident tinut pana acum ”la secret” a socat intreg showbiz-ul. Fosta doamna Nastase a fost protagonista unor scene terifiante. Brigitte a fost agresata, in propria shaormerie, de catre Florin Pastrama.

S-a intrat in posesia unui mail-bomba, expediat de o persoana deopotriva scandalizata si ingrijorata de scenele violente care s-ar fi petrecut in shaormeria pe care o detin Brigitte si Florin Pastrama.

In imagini, pe care vi le prezentam in exclusivitate, se distinge destul de clar ca intre Florin Pastrama si Brigitte lucrurile au degenerat dupa o discutie aprinsa. Sotul vedetei pare ca nu si-a mai stapanit pornirile violente si a recurs la unele gesturi uluitoare. Florin Pastrama si-a luat sotia de ceafa, a smucit-o de i-a sarit matura din mana si a bagat-o intr-un colt al camerei. Acolo, in incercarea de a aplana conflictul, vedeta de la „Ferma” s-a pus la podea. Acest lucru se pare ca nu l-a induplecat pe Florin Pastrama, care a continuat cu gesturile violente. Din cate se observa, acesta n-a ezitat sa-si bruscheze sotia.

loading...
Mai mult decat atat, in momentul in care o apropiata a celor doi si-a facut aparitia in incaperea in care se desfasura scandalul conjugal, Florin Pastrama n-a lasat garda jos. Pesemne ca a fost deranjat de ochii curioasei. Dupa un schimb de replici acide, sotul lui Brigitte a schitat cateva gesturi si catre martora. Semn clar ca nervii lui erau intinsi la maximum. Acesta a continuat sa-si mustreze sotia, ba chiar sa o bruscheze sub ochii ingroziti ai martorei.

”Nu vreau sa spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat si pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus sa ma traga de mana si sa ma dea afara. M-a dat afara descult din casa si mi-a dat un branci in fata usii. Eu am sarit gardul. Eram oarecum sechestrat in curte. Mi-a zis ca nu ma mai tine in casa, ca sunt un copil neobrazat. M-a dat afara din casa in care am stat doi ani.

Am ajuns la intrare si mama a inceput sa-l injure pe Florin, ca de ce mi-a deschis usa. Florin, saracul, nici nu-mi daduse cheia. Mama s-a dus si i-a dat un branci lui Florin, un capac… ca de ce a facut asta. Si fostii ei soti, relatiile pe care le-au avut, ei trebuiau sa-si ia rolul de tata si sa foloseasca violenta domestica, ceea ce mi se pare ca nu asta inseamna educatie. O mama trebuie sa ofere educatie prin cuvinte si printr-o educatie normala si rationala”, a declarat Robert Sfat, intr-o emisiune TV.

sursa cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro