Irina Deaconescu este insarcinata! Vloggerita si fotbalistul Cristi Manea vor deveni parinti!

Irina Deaconescu este insarcinata! La doar cateva zile dupa ce s-a aflat ca fotbalistul Cristi Manea are coronavirus, iubita sa a anuntat ca va deveni mamica pentru prima oara!

Irina Deaconescu este insarcinata! Celebra vloggerita este in culmea fericirii: cu doar cateva ore in urma, frumoasa vloggerita a anuntat ca va deveni mamica in curand. Desi zilele trecute s-a aflat ca fotbalistul Cristi Manea, iubitul frumoasei blondine, a fost infectat cu noul coronavirus, se pare ca familiile celor doi au si un mare motiv de bucurie: venirea pe lume a primului copil in cuplul Irina Deaconescu si Cristi Manea.

Anuntul a fost facut intr-un mod inedit: blondina a postat pe retelele de socializare o fotografie de colectie, in care isi imbratiseaza burtica de gravida, in descrierea careia apare o formula matematica extrem de simpla- 1+1=3, alaturi de cateva emoticoane reprezentative pentru iubire.

Atat Irina Deaconescu, cat si Cristi Manea, au 22 de ani si sunt impreuna din anul 2019. Cei doi locuiesc impreuna la Cluj, iar referitor la sarcina sa, dar si la momentul in care a ramas gravida, Irina a oferit un interviu in exclusivitate celor de la ELLE.

loading...
„Este o poveste destul de amuzanta, zic eu, legata de momentul in care am aflat ca sunt insarcinata. Tot vedeam ca au loc schimbari in corpul meu si i-am spus in gluma iubitului meu ca s-ar putea sa fim parinti. Am iesit sa facem niste cumparaturi si am zis sa cumparam si un test, daca tot suntem in oras.

Am mers la baie sa fac testul, l-am lasat pe suportul pentru hartie si, in timpul in care testul se colora, ma gandeam la cum o sa ies din toaleta si o sa ii fac o „glumita” iubitului meu, spunandu-i ca sunt insarcinata. Am ridicat ochii si am vazut cele doua liniute (joke’s on you, Irina…), m-au lasat picioarele si m-am blocat.

Am iesit si i-am spus prietenului meu ca sunt doua liniute pe test. S-a uitat la mine si i-a aparut un zambet imens pe buze. Mi-a spus „o sa ne descurcam, o sa fie minunat. Suntem impreuna in asta”, si in acel moment mi-a disparut si mie toata teama si am inceput sa ma bucur de minunea care ni s-a intamplat. Acum suntem nerabdatori sa vedem cum arata aceasta minune.

Dintotdeauna mi-am dorit sa fiu o mama tanara si se pare ca s-a intamplat mai repede decat ma asteptam. Sunt de parere ca nimeni nu este pregatit pentru provocarile care vin la pachet cu viata de parinte, indiferent de varsta. Totul se invata pe parcurs. Am anumite frici, dar sunt sigura ca viata mea o sa se schimbe in bine. O sa crestem frumos impreuna,” a povestit Irina Deaconescu, despre faptul ca este insarcinata.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro