Jador, din nou la Puterea Dragostei!

Surpriza pentru telespectatori! Jador s-ar putea intoarce la Puterea Dragostei, in sezonul 3. Artistul nu ar refuza sa revina la emisiunea care l-a facut celebru.

Emisiunea Putera Dragostei de la Kanal D a fost o rampa de lansare pentru Jador, iar acesta nu se ascunde sa recunoasca acest lucru. Fostul concurent este si acum pe val, iar milioane de oameni ii asculta piesele, ba chiar avut colaborari si cu artisi mari.

Jador a marturisit ca nu ar refuza intoarcerea la Puterea Dragostei, daca producatorii l-ar chema in emisiune.

‘Nu as refuza sa intru din nou in show, pentru mine, a fost o rampa de lansare si nu am sa uit niciodata acest lucru. Puterea dragostei m-a ajutat sa devin artistul de azi, fara aceasta emisiune, mi-ar fi fost foarte greu’, a declarat cantaretul pentru WOWbiz.ro.

loading...
Cat timp a fost concurent in emisiunea de la Kanal D, Jador a avut o relatie cu Simina, dupa care a suferit enorm, iar apoi o relatie cu nabadai cu Ella. Nu a fost sa fie, iar artistul a iesit din competitie singur.

Artistul a pus acum ochii pe noua prezentatoare a emisiunii. Jador i-a facut mai multe complimente Cristinei Dorobantu, iar atentia lui a fost indreptata chiar catre moderatoarea emisiunii si nu spre concurente.

‘M-as mai duce la Puterea dragostei, insa pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este foarte frumoasa, chiar mi-a atras atentia. Dincolo de frumusete, pare si o fire sensibila, o persoana fina, exact asa cum imi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra in emisiune, la Istanbul ‘, a spus Jador.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a avut numai cuvinte de lauda si pentru Andreea Mantea. Jador spune despre fosta prezentatoare a emisiunii ca l-a ajutat de multe ori cand a avut nevoie.

‘E cea mai inteligenta femeie pe care o cunosc, cu asta trebuie neaparat sa incep. Ma bucur ca am cunoscut-o, ca am avut onoarea de a o cunoaste, ca ea m-a lasat sa o cunosc, cum e ca om. Faptul ca arata bine, ca e o femeie frumoasa, nu trebuie sa zic eu, ca asta vede toata lumea. M-a ajutat cu multe, mi-a dat multe sfaturi bune si pentru toate acestea ii multumesc’, a fost mesajul lui Jador pentru Andreea Mantea, inainte de Finala Puterea Dragostei.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro