Jador se intoarce in casa Puterea dragostei sezonul 3!

Jador se intoarce in casa Puterea dragostei sezonul 3! Cantaretul a declarat ca se simte atras, surprinzator, de prezentatoarea emisiunii Cristina Mihaela

Jador se intoarce in casa Puterea dragostei sezonul 3! Dupa ce in primele sezoane a fost cel mai mediatizat concurent de la Puterea dragostei, Jador ar putea sa marcheze si cea de a treia editie in cazul in care se va decide sa intre din nou in casa! Mai mult, daca nu si-a gasit iubirea in trecut, atat in relatia cu Simina si, in special, in cea cu Ella, ambele lasandu-se cu lacrimi si melodii de dor, ei bine, acum, el ar putea sa traga lozul norocos. ”Nu as refuza sa intru din nou in show, pentru mine, a fost o rampa de lansare si nu am sa uit niciodata acest lucru. Puterea dragostei m-a ajutat sa devin artistul de azi, fara aceasta emisiune, mi-ar fi fost foarte greu”, a declarat cantaretul pentru WOWbiz.ro.

Pe de alta parte, dincolo de oportunitatile pe care le-a avut si le are dupa Puterea dragostei, Jador este nostalgic si isi aduce aminte de momentele din casa, unele destul de dureroase. ”Am iubit-o pe Simina, insa nu a fost sa fie sentimente pana la capat. Totusi, nu regret nimic, din ce am simtit pentru ea, s-au nascut o serie de melodii care au avut mare succes la public! In ceea ce o priveste pe Ella, aici, situatia a fost mai complicata., o legatura cu suisuri si coborasuri, cu multe reprosuri si neincredere. Din acest motiv, poate nu am ramas impreuna, dar viata merge mai departe!”, a mai comentat artistul.
loading...
Jador se intoarce in casa Puterea dragostei sezonul 3! In aceasta editie, Jador nu ar spune NU unei inviatii facute din partea producatorilor, din contra, in exclusivitate, intr-un live la WOWbiz.ro, el a declarat ca s-ar intoarce in casa… dar doar pentru cineva anume. ”M-as mai duce la Puterea dragostei, insa pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este foarte frumoasa, chiar mi-a atras atentia. Dincolo de frumusete, pare si o fire sensibila, o persoana fina, exact asa cum imi place mie la o femeie. Ea este motivul de a imtra in emisiune, la Istanbul ”, a spus Jador.
Jador se intoarce in casa Puterea dragostei sezonul 3! Jador a vorbit despre Cristina Mihaela, dar a avut numai cuvinte de lauda si despre Andreea Mantea, care s-a despartit de Puterea Dragostei, dupa ce a fost prezentatoarea show-ului timp de doua sezoane. ”E cea mai inteligenta femeie pe care o cunosc, cu asta trebuie neaparat sa incep. Ma bucur ca am cunoscut-o, ca am avut onoarea de a o cunoaste, ca ea m-a lasat sa o cunosc, cum e ca om. Faptul ca arata bine, ca e o femeie frumoasa, nu trebuie sa zic eu, ca asta vede toata lumea. M-a ajutat cu multe, mi-a dat multe sfaturi bune si pentru toate acestea ii multumesc”, a fost mesajul lui Jador pentru Andreea Mantea, inainte de Finala Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro