JO SI IUBITUL EI JUNO NU MAI SUNT IMPREUNA.

Cantareata Jo si rapperul Juno nu mai formeaza un cuplu. Fosta concurenta de la X Factor a marturisit motivul rupturii dintre cei doi, pe care aceasta o considera, de altfel, temporara.

Jo si Juno au fost impreuna aproximtiv doi ani. Timp in care cei doi au locuit impreuna si au facut aproape toate activitatile unul in compania celuilalt. Jo a mentionat ca au simtit nevoia de o pauza.

„Cred ca greseala noastra a fost ca am ales sa ne facem publica viata asta personala si acum trebuie sa dam socoteala de fiecare data. Poate ne-am maturizat. Ca in orice cuplu, exista si momente mai putin placute. Nu am fost despartiti. Am considerat ca e firesc si normal sa mai luam o gura de aer. Ne-am sufocat un pic pentru ca ne-am iubit si ne iubim foarte mult”, a spus Jo in cadrul unei emisiuni TV, potrivit VIVA!

Cei doi au decis sa se departa temporar, pentru o perioada de respiro, caci, spune ea, relatia avuta i-a facut sa se sufoce unul pe celalalt.

loading...
„Ne-am sufocat pentru ca nu am stiut sa gestionam lucrurile astea. Ne-am sufocat pentru ca nu am stiut cum sa facem sa fie bine. Noi doi ani jumatate cat am fost impreuna ne-am sufocat incontinuu. Stam impreuna, dar nu trebuie sa stam numai impreuna”, a mai subliniat Jo, pe numele ei Ioana Anuta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro