Jurnalistul Victor Ciutacu, reactie dura dupa interviul Andreei Esca

Vioctor Ciutacu nu a fost convins de „capodopera media” in care Andreea Esca a marturisit ca a fost bolnava de COVID-19.

Victor Ciutacu, reactie dura dupa interviul Andreei Esca: Inselatorie! Jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit pe site-ul sau, „Vorbe Grele”, despre subiectul multor oameni din ultima perioada: Andreea Esca si infectarea sa cu COVID-19. Ciutacu sustine ca interviul este o „inselatorie cu public”, in contextul in care se presupune ca disuctia ar fi avut loc pe Skype, insa prezentatoarea tv avea lavaliera la gat, dar si un cameraman.

Jurnalistul a ridicat o alta intrebare importanta: Cat timp s-a dus Andreea Esca, pe care o numeste „Nemuritoarea cu rosu-n gat, la locul de munca fara sa le spuna colegilor ca sotul sau are COVID-19?

”M-am uitat si eu, ca mai toata lumea, la capodopera media a trustului care a poreclit o generatie. La prima vedere, orice om care a trecut printr-o televiziune constata ca Esca da interviu “pe skype” cu lavaliera in piept. Ceea ce noi, ailalti, n-am reusit vreodata. Sper ca macar cameramanul si producatorul de locatie si-au luat costume de apicultori pe ei pentru inselatoria cu public si au incasat prime de joc in avans ca sa se duca acolo. Ramane, insa, marea intrebare pe care nu i-a pus-o nimeni: cate zile s-a mai dus Nemuritoarea cu rosu-n gat la munca fara sa le spuna colegilor ca sotu-i infectat?”, scrie Victor Ciutacu pe site-ul personal.

loading...
Spre finalul comentariului, Victor Ciutacu continua sa vorbeasca despre acest interviu pe un ton ironic. El sustine ca parerea lui Cristian Tudor Popescu despre intreaga situatie a fost cireasa de pe tort, iar ce mai lipsea era o melodie cantata de celebrul Salman Khan.

”Iar CTP, consecvent cum il stim, o repune pe soclu (…) Pot sa si crape, oricum sunt neinteresanti. Una peste alta, repet, sunt mai haiosi ailalti. Dar au si mici scapari. Eu as fi bagat-o si pe Mirela Boureanu Vaida in poveste. Da’ n-o fi vrut femeia sa-si lase copiii acasa, sa-i piarda pe Vulpita si Viorel de clienti si sa cucaie aiurea prin containere… (…) Mai lipsea Salman Khan sa cante durerea-n pasi de dans. D-aia rade lumea de voi”, a conchis Victor Ciutacu.

Zoso a scris ca Andreea Esca a mintit cand a spus ca a avut masca la petrecerea la care se presupune ca s-a infectat si a subliniat faptul ca nimeni de la acea petrecere nu a mai acuzat ca ar fi luat COVID-19.

”N-am prins prima partea e interviului inregistrat difuzat acum la ora 19, dar vreo 10 minute a spus adevaruri alternative, l-a invocat pe un prieten imaginar al multor romani, a zis ceva de bine de doctori, lucru care se pupa foarte bine cu prietenul imaginar, a mintit ca avea masca la petrecerea aia, desi se vedea din poze si filmari ca nu avea, si tot asa…”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro