Justin Timberlake si Jessica Biel au devenit parinti pentru a doua oara.

Justin Timberlake si Jessica Biel au devenit parinti pentru a doua oara, in mare secret. Nimeni nu a stiut ca sotia artistului este insarcinata cu cel de-al doilea copil.

Actrita in varsta de 38 de ani a adus pe lume un baietel la inceputul saptamanii trecute, potrivit dailymail.co.uk. Nimeni nu ar fi stiut ca Jessica Biel este insarcinata pentru a doua oara, iar in ultimele luni nici nu a mai fost vazuta in public.

Potrivit informatiilor aparute in presa internationala, mama actritei si-a petrecut ultimele zile alaturi de fiica ei, dar si de nepotelul sau de care a avut mare grija.

Justin Timberlake si Jessica Biel nu au mai fost vazuti impreuna din luna martie, iar pe perioada carantinei, cei doi s-au izolat in vila din Montana. Cuplul a continuat sa fie activ pe retelele de socializare, insa niciunul dintre cei doi nu a dat de banuit ca familia lor se va mari. Justin Timberlake si Jessica Biel mai au impreuna un baietel in varsta de 5 ani.

loading...
Justin Timberlake a negat vehement ca si-ar insela sotia cu actrita Alisha Wainwright, partenera sa din filmul Palmer. Actorul de 38 de ani a explicat circumstantele momentului in care a fost suprins in ipostaze tandre cu Alisha si i-a cerut scuze public sotiei sale, Jessica Biel, prin intermediul unei postari pe Instagram.

„Stau cat se poate de departe de barfe, dar pentru familia mea, simt ca este important sa vorbesc despre aceste zvonuri care ii ranesc pe oamenii pe care ii iubesc.

In urma cu cateva saptamani am aratat o lipsa de judecata – dar sa fiu clar – nu s-a intamplat nimic intre mine si colega mea. Am baut mult prea mult si imi regret comportamentul. Ar fi trebuit sa stiu mai bine.

Acesta nu este exemplul pe care vreau sa i-l dau fiului meu. Ii cer scuze uimitoarei mele sotii si familiei mele pentru ca i-am pus in aceasta situatie rusinoasa, si ma concentrez acum sa fiu cel mai bun sot si tata’, a scris Justin Timberlake pe Instagram, acolo unde este urmarit de aproape 60 de milioane de oameni.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro