Kanye West a anuntat ca incearca sa divorteze de sotia sa, Kim Kardashian

Kanye West a anuntat ca incearca sa divorteze de sotia sa, Kim Kardashian. Dezvaluirile vin dupa ce artistul a dezvaluit ca sotia sa vrea sa il interneze.

Kanye West si Kim Kardashian trec prin probleme cumplite in cuplu. Cei doi sunt la un pas de divort, potrivit celebrului rapper.

Rapperul Kanye West a scris miercuri dimineata pe contul sau de Twitter ca a incercat sa divorteze de sotia sa, vedeta reality TV Kim Kardashian, apoi a sters mesajul, cateva minute mai tarziu.

„Am incercat sa divortez de cand Kim s-a intalnit cu Meek la Warldolf pentru reforma inchisorilor??, a scris West.
Kanye West se refera la o intalnire la hotelul Waldorf dintre Kim Kardashian si rapperul Meek Mill, fostul iubit al cantaretei Nicki Minaj, care au participat la o conferinta pe tema reformei justitiei penale, desfasurata in Los Angeles in noiembrie 2018.
Luni noapte, Kanye West a postat luni noapte o serie de mesaje bizare, conform carora sotia sa ar incerca sa il inchida intr-un centru pe motive medicale, precum si mesaje in care rapper-ul se compara cu Nelson Mandela si sustinea ca filmul “Get Out” este bazat pe povestea vietii sale.

loading...
„Kim a incercat sa ma interneze la nebuni cu un doctor!”, a scris rapperul pe contul lui de Twitter, aceasta fiind doar una dintre multele postari care i-au facut pe multi sa se intrebe daca starul este ok din punct de vedere psihic.

„Kris si Kim, sunati-ma acum!”, a mai scris Kanye de la ferma din Wyoming, acolo unde se afla in acest moment.

„Daca voi fi inchis ca Mandela, veti sti de ce!”, a continuat Kanye, acesta postand chiar si un screenshot al unui mesaj pe care i l-a trimis soacrei lui, Kris Jenner, in care ii cerea acesteia sa ii raspunda la mesaje.

Mesajele vin la numai cateva zile dupa ce Kanye West a dezvaluit ca participa la Presedintia Statelor Unite ale Americii.

Rapperul si-a lansat campania pentru presedintia SUA, cu o adunare electorala organizata la Charleston, Carolina de Sud. Kanye si Kim Kardashian au impreuna 4 copii.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro