Laurentiu Reghecampf, adevarul despre relatia dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa

In urma cu aproximativ un an, Anamaria Prodan si Dan Alexa au tinut prima pagina a tabloidelor si au fost personaje principale in emisiunile de scandal, dupa ce impresara l-a lovit cu pumnul in fata pe antrenor.

La acea vreme, mai multi jurnalisi au speculat ca Anamaria Prodan si Dan Alexa ar fi fost amanti, insa cei doi au negat vehement acest lucru, afirmand ca intre ei este doar o relatie profesionala foarte stransa.

Dupa aproximativ un an de la acel incident, Laurentiu Reghecampf a fost invitat in emisiunea lui Ovidiu Ioanitoaia de la GSP si a vorbit despre cum se simte fiind sotul Anamariei Prodan: „O cunosc foarte bine. Stam zi de zi si nu am niciun fel de probleme. Nici nu trebuie sa vorbesc cu ea ca sa-mi dau seama in ce stare e. Ana este un om care lupta pentru ideile lui. Nu e greu deloc sa fii sotul Anei”.

Apoi, el a fost intrebat ce parere are despre pumnul pe care impresara i l-a dat lui Alexa in urma cu un an: „Nu mi-a placut gestul. M-a sunat si am vorbit cu ea. Stiam ce probleme sunt la Astra. Nu eram in tara atunci, eram in Emirate. I-am spus ca nu e deloc normala reactia ei. Nu trebuia sa reactioneze asa”.

loading...
Ovidiu Ioanitoaia a mers chiar mai departe si l-a intrebat pe Laurentiu Reghecampf daca a existat o legatura amoroasa intre Anamaria Prodan si Dan Alexa.
„Daca exista o asemenea legatura, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problema cu Ana in directia asta. Eu tot timpul i-am spus ca trebuie sa-si controleze iesirile. Sa nu jigneasca… Eu sunt un altfel de om. Mai retras, mai calm. Care tine balanta, dar de multe ori nu o poti controla pe Ana. E o fire mai vulcanica”, a fost raspunsul oferit de Reghe.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro