Lidia Buble, declaratie despre Razvan Simion.

Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit in urma cu cateva saptamani, dupa cinci ani de relatie, dar acestia colaboreaza in continuare in plan profesional. Artista a vorbit pentru prima data despre acest subiect, dar si despre inceputul relatiei lor.

”Am fost judecata pentru ce eram si ce spuneam si ma afecta foarte tare. Acum nu ma mai afecteaza nimic. Cel mai greu mi-a fost in urma cu cinci ani, cand toata lumea credea ca e vina mea”, a spus Lidia Buble, in cadrul unei emisiuni TV.

Astfel, dupa ce lantul de iubire dintre ea si Razvan Simion s-a rupt, Lidia Buble a declarat ca este bine si foarte fericita, chiar daca atat pe chipul sau, cat si pe chipul prezentatorului parca inca se poate citi dezamagirea.

Dar dupa ce a dezvaluit ca a fost judecata pentru divortul prezentatorului, Lidia Buble a tinut sa lamureasca care este in prezent relatia dintre ea si Razvan Simion, pentru a nu-si mai tine fanii pe jar.

loading...
„Razvan e pionul principal in cariera mea si vreau sa-i multumesc ca si-n ziua de azi ma sprijina si ma ajuta sa evoluez. Suntem doi oameni maturi care stim sa diferentiem partea sentimentala de partea de afaceri. Ma asteptam sa fiu mult mai bombardata cu intrebari despre acest subiect, dar lumea stie ca am fost mereu discreta si, Doamne ajuta, nu a fost cum imi imaginam”, a mai precizat artista.

Razvan Simion a fost cel care a anuntat despartirea de Lidia Buble, printr-un mesaj pe Instagram.

”Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept (…). ”,a scris Razvan Simion pe Instagram.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro