Lidia Buble si Razvan Simion, din nou impreuna

Lidia Buble si Razvan Simion, din nou impreuna, dupa doua luni. Cum au fost surprinsi cei doi de catre prietenii lor, detalii incredibile.

La mai bine de doua luni de la despartire, Lidia Buble si Razvan Simion s-au revazut. Cei doi continua sa colaboreze, asa ca s-au reintalnit pe platourile de filmare ale noului videoclip pe care Lidia se pregateste sa il lanseze in curand.

Apropiatii celor doi au fost martori la aceasta revedere, care nu a fost deloc una usoara pentru nimeni. In plus, toata lumea a putut simti emotiile din cauza acestei reintalniri, iar Lidia a parut mai afectata de situatie.

Insa, pentru ca au decis sa colaboreze, s-au comportat ca doi profesionisti si au lasat neintelegerile din trecut la o parte.

„Din cate stim noi, nu se mai vazusera de vreo doua luni. Ei sunt despartiti cu mult timp inainte sa anunte Razvan. Mesajul ala a fost postat numai atunci cand el a fost convins ca nu mai este nimic de facut, ca povestea lor s-a terminat. Da, Razvan a fost la filmari, ceea ce este normal, tinand cont ca el este implicat in proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toata lumea, va dati seama. Amandoi erau emotionati, insa s-au purtat ca doua persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toti”, au declarat surse apropiate artistei, pentru impact.ro.

loading...
Razvan a fost cel care a facut un anunt pe Instagram la inceputul lunii iunie, prin care i-a multumit Lidiei pentru relatia frumoasa pe care au avut-o timp de cinci ani. Textul a fost unul foarte emotionant si a fost sters de pe retelele de socializare la scurt timp.

„Astazi, Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare ca la un moment dat am devenit insuficient. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine, dar separat. Suntem in continuare o echipa si construim proiecte muzicale. In rest, suntem doi fosti iubiti, actuali buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar, iar astazi sunt intelept”,acesta e mesajul postat de prezentatorul TV.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro