Lidia Buble si Razvan Simion, intalnire de gradul zero la o luna de la despartire.

In urma cu o luna, Razvan Simion anunta despartirea de Lidia Buble, iar in weekend cei doi au avut parte de o intalnire de gradul zero. Situatia nu a fost una prea placuta pentru niciunul dintre cei doi.

Lidia Buble si-a reluat proiectele muzicale si este nevoita sa fie mereu in contact cu Razvan Simion, acesta fiind managerul ei. In acest moment, pe cei doi nu-i mai leaga o relatie amoroasa, ci una strict profesionala.

In weekend, artista a filmat videoclipul pentru urmatoarea sa piesa, iar pe platoul de filmare si-a facut aparitia si matinalul de la Antena 1. Cu siguranta situatia nu a fost deloc una placuta, insa nu au avut ce sa faca.

Dupa despartirea de Razvan Simion, Lidia Buble a stat tot mai mult alaturi de familie si probabil a incercat sa-si vindece ranile si sa caute alinare.

Prezentatorul de la Neatza cu Razvan si Dani a fost prezent la filmari si a stat jumatate din zi alaturi de fosta lui iubita si intreaga echipa. Dat fiind faptul ca, Razvan Simion este managerul Lidiei Buble, acesta nu avea cum sa lipseasca. Este pentru prima data cand cei doi s-au revazut de la despartire, dar semne de impacare nu mai exista.

loading...
Lidia Buble si Razvan Simion s-au impacat, insa doar pe plan profesional. La filmarile pentru noul videoclip al cantaretei, matinalul de la Antena 1 a avut un comportament foarte frumos fata de cei prezenti. Desi nu este deloc usor sa lucrezi cu un fost iubit, Lidia Buble si Razvan Simion s-au consultat pe parcursul filmarilor si s-au concentrat ca totul sa iasa perfect. La intalnirea de gradul zero, cei doi s-au purtat ca doi oameni maturi si civilizati, chiar daca le-a fost greu sa lucreze impreuna.

Razvan Simion a scris pe retelele de socializare un mesaj prin care anunta despartirea de Lidia Buble. Cei doi au luat-o pe drumuri separate, intr-o calatorie a regasirii de sine, dar au ramas o echipa si buni prieteni.

„O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.

Au fost ani in care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celalalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.

Ma iert pe minte pentru tot ce am fost si pentru tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.

loading...
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul rade:
„Intelepciunea si iubirea mea e jocul!’
Tanarul canta:
„Jocul si-ntelepciunea mea-i iubirea!’
Batranul tace:
„Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea!’ L.B.
Viata frumoasa, Sufletel!’, a transmis Razvan Simion pe Instagram.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro