Livian de la Puterea dragostei, gest surprinzator pentru Bianca Comanici. Asta spune tot

Livian de la Puterea dragostei are de gand sa faca un gest absolut surprinzator pentru Bianca. Castigatorul sezonului 2 al emisiunii vrea sa se tatueze pentru iubita lui.

De cand au fost desemnati marii castigatori ai sezonului 2 Puterea dragostei, Livian si Bianca Comanici sunt de nedespartit.

Se pare ca aprecierea telespectatorilor si faptul ca majoritatea celor care i-au iubit pe tot parcursul emisiunii au vazut in ei adevarata putere a dragostei, i-a facut pe cei doi indragostiti sa isi reia povestea de iubire pe care au inceput-o in Istanbul si pe care au de gand sa o continue in Romania.

Livian isi doreste sa ii demonstreze Biancai tot ce simte pentru ea prin gesturi care pot parea banale, dar care pentru cei doi indragostiti inseamna mult. Prezenti in platoul WOWbiz, Livian si Bianca au facut dezvaluiri picante din viata lor, iar la un moment dat concurentul sezonului 2 a dezvaluit ca are de gand sa isi faca un tatuaj pentru Bianca. Ce vrea Livian sa isi tatueze pe corp pentru iubita lui?

loading...
”Am in cap sa fac imi fac tatuaj pentru Bianca, o coada de vulpe si in mijloc niste turnulete asa, Istanbulul”, a declarat Livian.

Livian, marele castigator al sezonului 2 Puterea dragostei, a facut declaratii surprinzatoare despre relatia cu Bianca. Concurentul a fost pe punctul de a o cere in casatorie pe aceasta, ba chiar a cumparat si inelul.

La doua zile de la Marea Finala a sezonului 2 Puterea dragostei, Livian si Bianca, castigatorii, s-au impacat si chiar locuiesc impreuna in momentul de fata, in apartamentul Biancai.

Se pare ca revenirea in tara i-a facut sa se gandeasca mai bine asupra sentimentelor care exista inca intre ei si sa nu lase lucrurile sa se termine.

Mai mult decat atat, Livian a facut declaratii surprinzatoare in platoul WOWbiz.ro. Fostul concurent al sezonului 2 a marturisit in direct ca i-a cumparat inel Biancai in luna decembrie si a fost pe punctul de a o cere in casatorie, doar ca tensiunile care au aparut ulterior intre ei l-a facut sa se razgandeasca si sa arunce bijuteria.

loading...
„Am vrut sa fac chestia asta in decembrie, dar apoi am avut cateva discutii si am aruncat inelul. Ii luasem inel, dar am zis ca nu a fost sa fie. Nici nu mai stiu de ce ne-am certat, orgolii”, a declarat Livian de la Puterea dragostei pentru WOWbiz.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro