Mama lui Iancu Sterp, declaratie dura despre Denisa la o luna de la despartire!

Mama lui Iancu Sterp, declaratie dura despre Denisa! Geta Gutiu a dezvaluit faptul ca fiul ei a avut decat o pasiune pentru blonda, nicidecum sentimente intense

Mama lui Iancu Sterp, declaratie dura despre Denisa! In urma cu o luna, toata lumea a ramas surprinsa cand a aflat ca Iancu Sterp a decis sa puna capat relatiei cu iubita lui Denisa. Culmea, totul s-a intamplat dupa finala Survivor, iar la scurt timp, masina lui a fost vazuta parcata in fata vilei…lui Emy Alupei, culmea, singura femeia pe care blonda de la Puterea dragostei era geloasa atunci cand razboinicul se afla in Republica Dominicana.

Imediat au inceput si speculatiile, iar una dintre ele a fost destul de mediatizata, si anume aceea ca mama lui Iancu, doamna Geta, s-ar fi bagat in relatia lor. Ei bine, care sa fie adevarul, mai ales ca femeia isi manifestase interesul pentru faimoasa Emy inca din competitie? ”Este o fata buna, puternica, imi place de faimoasa, seamana cu mine. Daca vrea ceva, reuseste. In plus, este virgina, cuminte, asa as vrea o fata pentru baiatul meu”, a declarat femeia la WOWbiz.ro, la emisiunea ”Stafeta mixta”, atunci cand a fost intrebata.

Mama lui Iancu Sterp, declaratie dura despre Denisa! Finalistul Survivor a vorbit deschis despre despartirea de fosta sa iubita si a declarat ca mama lui nu a avut niciun amestec, chiar daca ea a dat de inteles de cateva ori ca nu este de acord cu relatia lui Iancu. Geta Gutiu, la randul ei a spus clar nu a avut legatura cu decizia baiatului ei, fiindca nu a avut nicio problema cu tanara care locuieste la Londra.

loading...
„Va spun si chiar ramane batut in cuie. Mie mi-a fost draga fata, dar eu nu am cunoscut-o si ei nu au avut timp sa se cunoasca, Iancu fiind plecat ba la o emisiune, ba la alta, ea fiind la Londra”, a spus mama razboinicului.

Mama lui Iancu, declaratie dura despre Denisa! Totusi, doamna Geta nu s-a sfiit sa vorbeasca deschis si sa spuna lucruriloe pe nume despre in privinta idilei fiului sau! ”Nu i-a venit iubirea pentru Denisa nici de atunci, de la Puterea dragostei, nu era una pe care sa o simta. S-o fi lovit la cap la Survivor si atunci si-a revenit complet. Va zic eu, Iancu este un copil capabil, care nu vrea sa incurce pe nimeni, in privinta fetelor, a zis ca este mai bine sa termine ceva in care nu crede”, a declarat Geta Gutiu la WOWbiz.ro, apoi a mai punctat ceva. ”Nu am fost impotriva Denisei, chiar daca fetele de acum isi fac botox si tot felul de interventii estetice. Daca atata au in cap…asta e! Dar, repet, indiferent de ce cred eu despre potriveala, doar Iancu a luat decizia”, a conchis femeia.

sursa Wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro