Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal dupa ce s-a urcat drogata la volan si a facut accident

Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal si trebuie sa explice procurorilor de unde a luat drogurile. Surse din ancheta au sustinut pentru Romania TV faptul ca expertiza toxicologica a indicat prezenta in sange a cel putin patru substante interzise.

Fiica cea mare a Clejanilor a ajuns in fata anchetatorilor dupa doua luni de la producerea accidentului din Bucuresti. Aceasta a trebuit sa explice oamenilor legii de unde a facut rost de droguri, dupa ce in expertiza toxicologica a reiesit faptul ca a consumat un cocktail de stupefiante, printre care si cocaina.

Margherita s-a ales si cu dosar penal, pe langa permisul de conducere suspendat pe toata durata anchetei. Aceasta a fost audiata de catre politistii de la Brigada Rutiera, conform surselor Romania TV. Fiica Clejanilor ar fi consumat un cocktail de stupefiante format din patru droguri, printre care si cocaina.
loading...
In luna mai Margherita de la Clejani a fost implicata intr-un accident. In urma testului facut la fata locului politistii au constantat ca vedeta consumase droguri inainte sa se urce la volan. Margerita a incercat sa explice ce s-a intamplat imediat dupa ce a fost audiata la Brigada Rutiera negand informatia conform careia ar fi consumat substante interzise.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro