MIRELA VAIDA, PUSA LA ZID DIN CAUZA VULPITEI

Mirela Vaida nu se astepta, probabil, la o asemenea reactie pe Instagram, atunci cand si-a inceput o minunata zi. O poza a ei din platoul ”Acces Direct” postata si in dreptul careia prezentatoarea a scris ”Lejer, de vara!” a fost momentul perfect pentru o internauta, care a criticat-o in termeni duri. Si nu numai pe ea, pe intreaga echipa a emisiunii in care Vulpita si Viorel au devenit vedete.

Este cunoscut scandalul care a izbucnit in urma cu doua saptamani, cand Emily Burghelea, pe atunci asistenta Mirelei Vaida la ”Acces Direct”, a dezvaluit, in direct, ca Veronica Stegaru (Vulpita) este batuta de sotul ei, Viorel, iar prezentatoarea stie, insa inchide ochii pentru rating. Emily si-a dat demisia, locul ei a fost deja ocupat de o tanara, Cosmina Adam, de cateva zile. Iar emisiunea merge inainte, si in ciuda amenzilor constante pe care le-a primit de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

Oamenii continua, si ei, sa o critice pe Vaida si pe cei care intregesc ”spectacolul” inceput in ianuarie, anul acesta, cand Vulpita si Viorel au ajuns in platou. S-a intamplat chiar in urma cu o zi, cand Mirela s-a trezit cu un comentariu dur din partea unei femei, pe Instagram. ”Nu va e rusine? Acum sunt la scoala de soferi, fac vocalize, la toamna ce faceti? Ii faceti studenti la Universitate? Nu mai aveti limite?”, a fost mesajul internautei. ”Schimba subiectele idioate de la emisiune”, a fost un altul, in rest, Mirela a primit o duzina de mesaje, ”Frumoasa”, ”Superba”.
loading...
Vulpita si Viorel vor permis de conducere. In acest sens, cele doua vedete cladite, din nefericire, peste noapte de ”Acces Direct” au s-au prezentat la o scoala de soferi din Capitala, unde au depus actele necesare. Interesul pentru cei doi in a obtine carnetul de conducere este cu atat mai mare cu cat artistul Rafaelo, colegul de platou, i-a cumparat Vulpitei masina. ”Veronica, ti-am luat masina! Surpriza! Imediat o sa vezi surpriza. Am dat Mustang-ul meu si diferenta si ti-am luat tie o masina. Deci pe tine te cheama Maki, da? Asa ca ti-am luat masina cu Maki la numar. Ti-am luat masina special pentru tine”, a zis Rafaelo pe vlog, in urma cu mai bine de o saptamana.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro