Nicki Minaj este insarcinata si va deveni mama pentru prima oara!

Cantareata Nicki Minaj a facut marele anunt: este insarcinata si urmeaza sa devina mama pentru prima oara, la 37 de ani! Iata primele imagini cu burtica de gravida!

Nicki Minaj a anuntat pe retelele de socializare ca este insarcinata. Solista a facut anuntul intr-un mod caracteristic: a postat mai multe fotografii, fiind imbracata intr-un costum de baie, purtand o peruca galbena si asezata pe un pat roz.

Intr-o alta poza, cantareata a optat pentru o peruca albastra, un sutien multicolor si o pereche de bikini cu franjuri aurii.

Vestea nu a venit chiar ca o surpriza, suspiciuni ca Nicki Minaj ar fi insarcinata existand chiar de luna trecuta, cand artista a vorbit despre starile de greata care nu ii dadeau pace. La momentul respectiv a refuzat sa vorbeasca despre sarcina, noteaza click.ro.

loading...
In luna octombrie a anului trecut, cantareata R&B Nicki Minaj si producatorul muzical Kenneth Petty au anuntat ca s-au casatorit, in secret, dupa zece luni de relatie.

Cantareata a confirmat pe Instagram ca este o femeie maritata, iar modul in care a recunoscut ca i-a spus „DA’ lui Petty este unic: Minaj a distribuit un videoclip in care apareau doua cani cu mesajul Mrs.’ (doamna) si Mr.’ (domnul) si doua palarii cu inscriptiile mireasa’ si mire’.

Cantareata a preluat numele sotului ei si se numeste acum Onika Tanya Maraj-Petty.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro