Nicole Cherry a declarat cand isi doreste sa devina mamica!

Am avut parte de indicii cum ca s-ar fi logodit, iar Nicole Cherry declara ce planuri are cu copiii- ce se intampla in viata artistei?

Nicole Cherry traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de iubitul ei. Desi credea ca nu va intalni un baiat care sa o faca sa treaca peste dezamagirea suferita in trecut, cand fostul partener a inselat-o, iata ca Ciresica este mai indragostita ca niciodata. O demonstreaza gesturile din ultima perioada. Artista s-a mutat cu iubitul ei, iar acum totul indica faptul ca perechea este pregatita sa faca pasul cel mare: nunta.

De curand, Nicole Cherry a urcat pe retelele de socializare o fotografie care a ridicat multe semne de intrebare printre fanii acesteia. Mai exact, cantareata a postat o fotografie in care apar doua verighete din aur alb, cu diamante. Cu toate ca nu au facut nicio declaratie oficiala in ceea ce priveste acest pas urias, totul indica faptul ca se gandesc la asta in viitorul apropiat.
loading...
Fiind o persoana publica extraordinar de joviala, fericita, si sincer, Nicole Cherry face destul de des conversatie cu fanii ei, pe paginile de socializare. Nu de mult, intr-o seara dedicata urmaritorilor, Nicole a raspuns mai multor intrebari, inclusiv daca isi doreste copii in urmatorii 3-4 ani.

Raspunsul oferit i-a bucurat pe multi: ””Imi doresc sa fiu mama tanara”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro