NICOLE CHERRY SI-A ETALAT SILICOANELE.

Internetul a luat-o razna! Nicole Cherry si-a etalat silicoanele, iar fanii au ramas musi de uimire cand au vazut-o pe artista in costum de baie.

Nicole Cherry a decis ca este momentul unor schimbari in ceea ce priveste aspectul ei fizic si a trecut la fapte. Dupa ce si-a operat gusa, artista a trecut pragul medicului chirurg pentru un bust mai generos. Totul s-a intamplat in urma cu aproape un an, insa, abia recent Nicole Cherry a marturisit totul.

Cantareata este extrem de multumita de rezultatul obtinut si nu ezita sa-si etaleze bustul pe Instagram. Nicole Cherry si-a facut un selfie in oglinda si fanii au putut admira formele fara cusur ale artistei.

Artista nu a fost inzestrata cu un bust generos de la Mama Natura, iar acum se mandreste cu noul ei bust. Nimeni, insa, nu si-a dat seama de interventia pe care a facut-o deoarece Nicole a optat pentru o marime naturala.

loading...
”Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoana care sa mint, nu as avea de ce sa mint. Eu n-am avut niciodata (n.r sani), n-am avut de acolo. Mama natura n-a fost generoasa cu mine pe partea aia si n-am privit-o niciodata ca pe ceva imposibil de facut si pana la urma mi-am luat inima in dinti si am zis sa fac pasul asta[…] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul si nu si-a dat nimeni seama”, a spus artista la ”Rai Da Buni”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro