Pe cine sustine Andra Volos in marea finala Puterea Dragostei!

Andra Volos a vorbit in vlogul ei despre cele trei concurente care au ajuns in marea finala Puterea Dragostei si a spus pe cine sustine.

Intrebata de numeroase ori pe cine sustine in marea finala Puterea Dragostei, fosta concurenta Andra Volos a vorbit despre fiecare dintre cele trei finaliste ale show-ului de la Kanal D. Iubita lui Bogdan Mocanu a vorbit cu sinceritate in fata camerei, pentru fanii ei.

Andra Volos a povestit ca a fost contacata de Berna pentru a-si ruga fanii sa o voteze in marea finala Puterea Dragostei.

„Pe Berna nu o cunosc. Am vazut-o din poza, e draguta, e ca o papusa. Stiu ca mi-a scris ca sunt frumoasa si sa ii rog pe sustinatorii mei sa o voteze. Daca vreti sa o votati, votati-o ca si ea merita sa castige, la randul ei”, a spus Andra Volos despre Berna de la Puterea Dragostei.

loading...
„Ella… Daca vreti sa o votati pe Ella, votati-o. Eu nu o sustin pe Ella. Am avut mici conflicte si dupa ce m-am despartit de Bogdan, am vorbit cu ea, m-a suparat. Eu trec peste. Daca e sa castige, o sa castige”, a spus Andra Volos.

Fosta concurenta nu o sustine pe Ella in marea finala Puterea Dragostei, insa nu ii poarta pica, in ciuda neintelegerilor dintre ele si nici nu le-a spus fanilor sa nu o voteze.

Andra Volos a declarat ca o sustine pe Bianca in marea finala Puterea Dragostei pentru ca a demonstrat ca ea chiar il iubeste pe Livian, a suferit mult si, in plus, si-a petrecut doua sezoane in show-ul de la Kanal D.

„Eu o sustin pe Bianca pentru ca e singura fata care a stat cel mai mult si chiar a demonstrat. Ea a luptat si acum iubeste si sufera. Am vorbit cu ea zilele astea, aseara am vorbit cu ea si nu fac acest vlog pentru ca am vorbit cu ea, ci pentru ca am fost intrebata. M-am pus in locul ei. Eu daca as fi stat acolo inca un an dupa ce am castigat si stiu ce trairi si senzatii sunt acolo… daca am mai stat un an, chiar merita. Ea a suferit mult in relatia asta, a trecut peste multe.

Lasand la o parte conflictele pe care le-am mai avut cu ea in emisiune, nu cred ca a fost o fata cu care sa nu fi avut conflict, si cu Deea m-am intepat la un moment dat… Asa cum spuneam, Bianca trebuie sa castige.

Eu am castigat deja, i-am luat trofeul si am pleca. sunt fericita, chiar daca am trecut prin perioade mai grele, prin teste si prin suferinte. Conteza ca sunt fericita si ca in sinea mea eu ma cred castigatoare si invingatoare”, a spus Andra Volos, fosta concurenta de la Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro