Prezentatorul TV le-a aratat fanilor ce vede doar el in dormitor

Dani Otil si-a socat fanii de pe Instagram cu una dintre ultimele sale postari! Prezentatorul TV si-a fotografiat iubita aproape goala.

Dani Otil si-a pozat iubita aproape goala! Dani Otil si Gabriela Prisacariu formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din Romania si par mai fericiti ca niciodata. Daca la inceputul relatiei incercau sa se ascunda de ochii curiosilor, acum, Dani Otil isi posteaza mandru logodnica pe pagina lui de Instagram.

Recent, celebrul prezentator TV si-a socat fanii cu o poza in care viitoare lui sotie este…aproape goala. La prima vedere, Gabriela Prisacariu pare complet dezbracata, asta din cauza luminozitatii scazute. Iubita lui Dani Otil poarta o pereche de colanti, iar in partea de sus este complet dezbracata. In imagine, frumoasa manechina este intoarsa cu spatele si este surpinsa in timp ce calca o camasa.

Fotografia a starnit imediat reactiilor fanilor. „Faina privelistea,nu?”, „Talent”, „Arta adevarata…minunata poza..”, „Nu credeam ca e de tine poza asta…”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate de fanii cuplului.

loading...
Manechinul Gabriela Prisacariu si-a aratat sanii in emisiunea de dimineata pe care o prezinta viitorul ei sot. Tanara a defilat astazi in mai multe tinute ale designerului Laura Hincu. Pentru ca erau creatii foarte fine, din matase naturala, pictate manual, Gabriela nu a putut purta sutien pe dedesubt, sanii sai fiind vizibili prin materialul subtire al top-urilor purtate.

„Cadre mai largi, cadre mai largi! Ia sa vedem cum se vede din macara! Din macara se vede cel mai bine tinuta asta”, a spus Dani cand a realizat ca logodnica lui lasa cam mult la vedere.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro