Primul cuplu de la Puterea Dragostei care se casatoreste.

Berna si Philip, concurentii din senzonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei, au decis sa isi uneasca destinele. Cei doi finalisti ai emisiunii au facut primele declaratii despre cum isi doresc sa arate marele eveniment de anul viitor.

Cei doi au plecat din sezonul 2 al Puterea Dragostei logoditi, lucru care le-a aratat telespectatorilor cat de puternica a fost legatura dintre ei.

„Frumuseii casei’, asa cum erau alintati, au facut un pas in relatia lor inca de cand se aflau in Turcia.
Philip i-a facut o surpriza extrem de romantica Bernei.

El a dus-o cu limuzina, unde au baut sampanie, apoi s-au plimbat putin pe strazile Istanbulului. Intr-un final, Philip si-a facut curaj si a pus marea intrebare. Raspunsul a venit imediat, iar Berna a acceptat cererea in casatorie plina de bucurie.

loading...
Acum, Philip a cerut-o din nou in casatorie.

inalistul Puterea Dragostei s-a asezat in genunchi si a facut o noua cerere in casatorie. ‘Iubita mea, te iubesc foarte mult, iti multumesc ca esti langa mine,ca ma iubesti, ca ma protejezi, si ca esti cu totul sufletul alaturi de mine. Cu tine, vreau sa am cei mai frumosi copii, cea mai frumoasa familie, sa imbatranim amandoi frumos, de mana. Simt ca langa tine, vreau sa raman toata viata! Tu esti persoana pe care mi-am dorit-o intotdeauna. Esti jumatatea mea. Te iuuubesc’, i-a spus Philip, apoi i-a asezat inelul de logodna pe deget, moment in care Berna a inceput sa planga.

‘Mie aceasta emisiune mi-a schimbat viata, nu as fi crezut niciodata ca am sa plec de la Puterea Dragostei maritata, nu m-am asteptat. Multumesc mult acestui show minunat’, a spus Berna, completata de Philip. ‘La anu, facem nunta cu doamna Andreea. La anu, se striga darul!!! Noi am vrut sa o facem anul acesta, dar daca a fost problema cu pandemia, am amanat. Doream ca evenimentul sa fie in august sau septembrie, sa nu fie nici cald, nici frig, sa fie vremea OK. Vrem sa facem totul ca la regi si regine, sa fie totul cu trasura, ca un basm, sa fie frumos, un moment unic, asa mi-am imaginat intotdeauna. Pe ea sa o vad intr-o rochie de printesa, eu sa fiu intr-un costum, un cavaler pe un cal alb’, a dezvaluit Philip.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro