Raed Arafat, anunt important despre inchiderea statiunilor

Raed Arafat, anunt important despre inchiderea statiunilor. Ce a transmis seful DSU despre posibilitatea inchiderii statiunilor de la mare si de la munte.

Secretarul de stat Raed Arafat a vorbit despre posibilitatea inchiderii statiunilor de la mare si de la munte, dupa ce in ultimele zile au fost inregistrate sute de cazuri de infectati cu noul coronavirus.

Raed Arafat, seful DSU, confirma faptul ca autoritatile romane ar putea impune restrictii noi, in functie de cum pandemia de coronavirus va evolua, arata Antena 3. Exista posibilitatea ca in anumite zone sau localitati sa se impuna restrictii noi.

Raed Arafat a fost intrebat daca nu cumva vor fi inchise statiunile de la mare si de la munte. Seful DSU a mentionat faptul ca acest lucru nu este posibil, insa unele restrictii se vor aplica in anumite zone.

loading...
„Ar fi posibil ca autoritatile sa spuna „stop la mare” sau la munte, pentru a limita raspandirea comunitara a coronaviruslui?” a fost intrebat Raed Arafat.

„Stiti care este treaba? Nu stiu daca mai e posibil sa spuneti Stop la mare! acum. In primul rand, nici legislatia nu permite acest lucru. Nu mai avem cum”, a declarat Raed Arafat referindu-se la masurile din timpul starii de urgenta, cand deplasarile intre localitati au fost limitate drastic la nivel national. „Singura chestie este sa te duci inapoi sa pui restrictii. Restrictii se pot pune. Poate nu national. Si trebuie, la un moment, sa vedem cum evolueaza si s-ar putea sa ajungem sa avem nevoie sa aplicam restrictii zonale, locale, in anumite zone. Deci, este posibil”, a confirmat la Digi24 seful DSU.

„Acum, sa vin sa ma pronunt pe aceasta chestie, cu marea sau cu muntele sau cu altele, n-am sa o fac. N-am decat un singur lucru sa spun: atentie, pentru ca daca situatia se agraveaza si unele zone, in care cresterea este mult mai mare decat in altele, este posibil ca anumite zone sa ajunga sa fie izolate”, a avertizat Raed Arafat.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro