Raed Arafat, avertisment despre coronavirus. Cresterea cazurilor de la Terapie Intensiva e ingrijoratoare.

Medicul Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a avertizat ca numarul pacientilor infectati cu noul coronavirus aflati la Terapie Intensiva a crescut ingrijorator. De asemenea, secretarul de stat in MAI i-a sfatuit pe romani sa nu asculte campaniile prin care li se spune ca nu poarte masca si sa nu respecte regulile de distantare.

„Stiu numarul cazurilor: 777. Mai ingrijorator este cresterea la terapie intensiva. Avem 261. Deja am depasit 260.

Ramanem la recomandarea pentru populatie sa respecte regulile si sa respecte regulile de distantare si sa nu asculte campaniile care spun ca nu porti masca sau sa nu respecti aceste reguli”, a declarat Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne, la iesirea de la DIICOT.

De asemenea, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a avertizat ca peste 700 de pacienti testati pozitiv cu noul coronavirus au fost externati la cerere, pe motiv ca sunt asimptomatici.

loading...
Alte 777 de noi imbolnaviri au fost raportate joi in Romania, bilantul ajungand la 35.003 potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica. De asemenea, in ultima zi au fost raportate 19 de decese din cauza COVID-19. Numarul de teste raportate a fost de 19.097.

sursa romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro