Rasturnare de situatie in cuplul Vulpita-Viorel! Cei doi, trimisi in instanta!

Rasturnare de situatie in cazul familiei din Blagesti! Un om din Vaslui a facut o plangere penala pe numele celor doi dupa ce Vulpita si Viorel i-au stricat imaginea. Persoana care a depus plangerea penala este chiar cel pe care in urma cu ceva timp l-a acuzat de rapire si viol, Marian Neculita.

“Din cauza acuzatiilor nefondate pe care Vulpita si Viorel mi le-au adus, am fost dat afara de la serviciu si toata lumea spune despre mine ca as fi un rapitor si un violator. Inclusiv parintii mei au avut de suferit din cauza asta. Din acest motiv, am decis sa depun plangere penala la Politie pe numele celor doi. Sa dovedeasca acuzatiile facute, sa arate ca am rapit-o si violat-o asa cum declara peste tot”, a declarat barbatul pentru vremeanoua

De asemenea, nici emisiunea moderata de Mirela Vaida nu va scapa de o plangere penala. Din cauza informatiilor false pe care l-au transmis, realizatorii emisiunii vor avea parte si ei de o plangere. Dupa 6 luni de facut audienta din subiectul Vulpita si Viorel, Mirela Vaida a declarat ca cei doi nu vor mai aparea la emisiunea care i-a facut celebrii.

Dupa o perioada lunga de timp in care Veronica si Viorel au cunoscut faima si au reusit sa se pastreze pe ecrane, finalul lor vine cu o surpriza si mai mare. Marian Neculita, tanarul acuzat de rapire si chiar de viol a depus plangere la politie. Anuntul a venit din partea omului care il va reprezinta pe Marian in instanta.

loading...
“Pe data de 10 iulie, noi am depus plangere penala la Politia Capitalei, am pornit un proces impotriva sotilor Stegaru pentru fals in declaratii. La fel de bine vom da in judecata si emisiunea de la Antena 1 pentru defaimare. Marian e un om normal, care de aproape cinci ani isi facuse un rost in Bucuresti. Isi gasise un loc de munca, se stabilizase financiar cat de cat. De cand a fost acuzat de viol si rapire in cadrul acelei emisiuni, si-a pierdut serviciul, si-a pierdut prietena. Familia fetei ii reprosa acesteia ca de ce sta cu un violator si un rapitor. Din cauza presiunii, iubita lui a renuntat la relatie. Numai ca Marian nu a facut niciuna dintre faptele pentru care este acuzat de sotii Stegaru. Drept dovada, el nu este subiectului niciunei plangeri. De fapt, “Vulpita” a si declarat ulterior ca Marian nici nu a rapit-o, nici nu a violat-o. Numai ca din cauza etichetelor puse in cadrul acelei emisiuni, baiatul are mari probleme acum. Are si el o parte de vina pentru ca a acceptat sa se duca acolo, sa intre in aceasta mizerie, dar trebuia sa o faca intr-un fel, pentru ca cei doi il acuzau de tot felul de fapte inchipuite. Mai mult decat atat, si parintii lui sunt hartuiti acum, ceea ce e o mare problema”, a declarat omul care il va reprezenta pe Marian Neculita in instanta.

Marian Neculita a fost contactat telefonic si intrebat daca este adevarat ca a depus plangere impotriva celor doi. Raspunsul acestuia a fost afirmativ si tot ce doreste este sa se faca dreptate.

“Din cauza acuzatiilor nefondate pe care Vulpita si Viorel mi le-au adus, am fost dat afara de la serviciu, iar acum toata lumea spune despre mine ca as fi un rapitor si un violator. Inclusiv parintii mei au avut de suferit din cauza asta. Din acest motiv, am decis sa depun plangere penala la politie pe numele celor doi. Sa dovedeasca acuzatiile facute, sa arate ca am rapit-o si violat-o asa cum declara peste tot”, a declarat Marian.

Conform celor spuse de prezentatoarea emisiunii, Veronica si Viorel au incetat in aceasta saptamana sa mai apara la tv, iar revenirea lor se va intampla doar daca publicul va cere acest lucru. Dupa ce Veronica a parasit Bucurestiul alaturi de echipa de filmare, marti, la finalul emisiunii a aflat ca in Bucuresti se vor intoarce doar cei care se ocupa de video.

“S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment, legat de Veronica Stegaru, lucrurile nu mai au nicio intersectie. Tu (n.red.: Veronica) ramai acolo, iti vezi de viata ta cu cine vrei. In acest moment, Doina si colegii de la camera, soferul, se urca in masina si cu siguranta pana la ora 11 noaptea sunt acasa! Se incheie aici 6 luni de zile din care, din pacate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic”, a declarat Mirela Vaida.

Vulpita si Viorel, originari din Blagesti, au devenit faimosi in urma povestei de dragoste pe care au aratat-o in cadrul emisiunii. Evolutia lor in televiziune a fost rapida, iar oamenii au inceput sa ii indrageasca de primele aparitii. In plus, datorita aparitiei la TV, acestia si-au gasit si o noua pasiune, muzica.

sursa Wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro