Se anunta o noua nunta in showbiz! Lora si Ionut Ghenu au dat vestea, chiar din Bali

Blocati in Bali de mai bine de doua luni, Lora si Ionut Ghenu vorbesc despre nunta. Sunt pregatiti sa faca pasul cel mare?

Lora si Ionut Ghenu se afla blocati in Bali de peste trei luni, fara posibilitatea de a se intoarce acasa in momentul de fata. Cei doi nu se asteptau ca excursia lor exotica sa se transforme intr-o sedere fara data de intoarcere. Cu toate ca sunt intr-o locatie de vis, cei doi indragostiti sunt nerabdatori sa ajunga acasa, in Romania.

Cantareata si iubitul ei au vorbit, pentru Cancan, despre vacanta in Bali, despre peripetiile pe care le-au trait, dar si despre posibilitatea de a se intoarce in trei din concediu. Totodata, cei doi au fost intrebati si despre nunta, iar raspunsul lor a lasat loc de interpretari.

Desi multi traiau cu impresia ca Lora si Ghenu dau o avere pe chirie in Bali, ei bine ei au facut lumina in acest caz, marturisind ca platesc doar 600 de euro pe luna si traiesc ca in paradis. Daca ar fi sa comparam cu chiriile din Bucuresti, am putea spune ca cei doi indragostiti au dat lovitura, cu toate ca nu si-au dorit sa ramana atat de mult timp in vacanta.

loading...
LOra si Ionut au si alte motive de ingrijorare, pe langa pandemia de coronavirus. Potrivit cuplului, zona in care se afla de cateva luni, este plina de pericole, chiar mai mari decat COVID-19. Se pare ca virusul dengue este mult mai periculos, astfel ca artista si partenerul ei trebuie sa se fereasca de tantari, pentru a evita o posibila infectare. Mai mult decat atat, cei doi au povestit o intamplare care i-a marcat, cand un prieten era sa calce pe un sarpe extrem de veninos.

„Cand stateam in cealalta locatie, in zona de munte, prietenul nostru a calcat pe langa un sarpe super periculos, cel mai veninos, top 3 in lume. Ala de uscat. Sunt cei mai veninosi si foarte rari la vedere. A calcat pe langa el, dar l-a vazut”, a marturisit Ionut Ghenu pentru Cancan.

Cei doi au vorbit si despre nunta.

„In perioada asta se fac nuntile pe gustul nostru, pe mic. O sa facem”, a spus Lora.

„Facem, noi tot am vrut, dar mereu a intervenit cate ceva. Facem si copil, si nunta, dar cand o sa facem noi. Si o salatica cu rosii”, a spus, la randul lui, Ionut Ghenu.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro