Simona Gherghe a rabufnit! “E jale”.

Pandemia de coronavirus a adus teama in randul unora dintre noi, dar si lipsa de interes din partea altora. Astfel, in timp ce unii considera firesti mijloacele de protectie, altii au ales sa nu le respecte deloc. Totusi, multe vedete vorbesc despre masurile de precautie, iar Simona Gherghe, fosta prezentatoare de la Acces Direct, a tras si un semnal de alarma.

Simona se bucura de o viata de familie frumoasa. Fosta vedeta de la Antena 1 este casatorita si are doi copilasi cu Razvan Sandulescu. Ba chiar recent, cuplul a sarbatorit doi ani de cand si-au unit destinele. Astfel, fiind o familie tanara, cuplul are si multa grija de starea de sanatate a lor si a micutilor. Si cum amenintarea coronavirusului i-a afectat pe toti, si Simona a decis sa se exprime cu privire la acest subiect.

Pe de o parte, fosta prezentatoare de la Acces Direct a povestit o situatie crunta din cadrul unui spital romanesc. Astfel, Simona a dezvaluit ceea ce un medic i-a marturisit. Vedeta confirma astfel ca numarul de cazuri de COVID-19 sunt tot mai numeroase. De asemenea, medicii par sa fie nevoiti sa lucreze in conditii groaznice. In plina vara, aerul conditionat nu functioneaza pentru a nu facilita raspandirea virusului. Totodata, cadrele medicale trebuie sa poarte un echipament special de protectie, care nu este deloc facil.

Pe de alta parte, Simona ii indeamna pe urmaritorii sai sa poarte masca de protectie. Prin paralela cu cei din sistemul medical, cetatenii au privilegiul de a purta masca doar in anumite situatii, mult mai putin dificil de suportat.

loading...
POARTA MASCA! Mi-a spus un doctor ca in camerele de garda e jale. Si stiti de ce? Ca vin mai multe cazuri de Covid ca-n perioada de lockdown. Medicii si asistentii sunt echipati in combinezoane (masti, viziere, tot tacamul). Iar aerul conditionat NU functioneaza ca sa nu imprastie virusul. Si voi va plangeti ca trebuie sa purtati masca cateva minute pe zi?! ???

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro