Sora Ilincai Vandici s-a casatorit! „O sa avem un nepotel”

Sora Ilincai Vandici s-a casatorit! Primele imagini de la cununia civila!

Ilinca Vandici are o familie frumoasa si unita, iar ieri vedeta show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities!” a trecut prin momente unice. Cu lacrimi de fericire in ochi, superba prezentatoare si-a felicitat sora care a spus un „DA” hotarat, la Starea Civila.

Sora Ilincai Vandici s-a maritat! Ceremonia s-a desfasurat ieri, 18 iulie, in cerc restrans, in comuna ilfoveana Tunari si a fost oficiata de nimeni altul decat socrul Ilincai, primarul localitatii, Alexandru Neacsu.

Natalia, sora Ilincai, are 37 de ani si nu a fost niciodata pasionata de lumina reflectoarelor, cumva opusul celebrei sale surori. Cel caruia i-a spus ieri un „DA!” hotarat, Alexandru, are 31 de ani si nu este deloc strain lumii televiziunii, alegand insa sa lucreze in spatele camerelor. Cei doi formeaza un cuplu de mai bine de 2 ani si urmeaza sa devina parinti. Nu de alta, dat Natalia este insarcinata in cinci luni.

loading...
Natalia a purtat la eveniment o rochita scurta, alba, usor larguta, tocmai pentru a burtica destul de mare, dar in care a aratat senzational.

Sora Ilincai Vandici s-a maritat! „Deocamdata sora mea si cumnatelul nu au nasi. Eu si Andrei, sotul meu, am fost martori la casatorie. Nu stim cand va avea loc nunta, pentru ca, in situatia actuala in care ne aflam nu prea putem sa facem planuri de petreceri cu numerosi invitati. Si tot din pricina pandemiei, nici despre o luna de miere nu poate fi vorba, pentru moment. Si oricum, nu e timpul de calatorii, mai ales ca surioara mea e insarcinata si, da, urmeaza sa avem un nepoteeelll”, a declarat extrem de fericita Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare de la „Bravo, ai stil – Celebrities” in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Ce stim sigur este ca cei doi insuratei urmeaza sa plece pentru cateva zile la Oradea, orasul natal al Ilincai si al Nataliei.

„In prima seara cand am venit acasa cu Zian de la spital, copilul meu a plans opt ore… Si imi aduc aminte si acum de asta, pentru ca au fost opt ore al dracului de grele. Cumva simtisem inainte… atacurile de panica din spital, insa, v-am zis, o sa vorbesc intr-un episod ulterior despre asta. Si cred ca cel mai tare m-a durut… momentul in care am constientizat ca eu, ca mama, nu pot sa fac nimic pentru copilul meu… ca el sa se linisteasca. Am incercat, evident, toate solutiile, dupa opt ore, in sfarsit, s-a potolit. Insa, ce am simtit eu in acele opt ore este foarte greu de exprimat in cuvinte. E frustrant pentru o mama sa nu reuseasca sa isi linisteasca copilul.

loading...
Stiu ca tot ceea ce tu simti ii transmiti copilului, stiu ca in momentul in care eu reuseam sa ma linistesc, trebuia sa reuseasca si el sa se linisteasca… stiu ca singurul lucru pe care trebuia sa il fac era: sa-l tin in brate si sa respiram amandoi. Dar in acel moment n- am fost capabila de asta, am uitat tot ce am citit, am uitat tot ce am invatat, am uitat tot ce am prins din zbor de la specialisti pe toata durata sarcinii… si asta s-a intamplat! Cred ca noaptea aceea a fost noaptea in care am simtit concret cum s-a instalat depresia postnatala. Imi era frica, imi era teama, eram obosita, pentru ca nu dormisem si stim cu toti ca oboseala, in conditii de stres, este cel mai mare dusman al unui om. Eram stresata, aveam atacuri de panica, nu puteam sa respir, nu reuseam sa respir, iar toate astea i le transmiteam copilului meu”, a povestit vedeta acum ceva timp.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro