Traian Basescu: „Starea de urgenta e singura solutie in raport cu derapajul in care ne aflam. Trebuie introdusa din nou izolarea”

Traian Basescu a declarat, miercuri, la Romania TV, ca starea de urgenta trebuie reinstituita de presedintele Klaus Iohannis deoarece „este singura solutie in raport cu derapajul in care ne aflam”. Fostul presedinte i-a indemnat pe romani sa se apere singuri deoarece „Guvernul a pierdut controlul situatiei”.

„Dupa parerea mea, starea de urgenta este necesara pentru ca este singura solutie in raport cu derapajul in care ne aflam. Trebuie introdusa din nou izolarea sociala pentru ca este singura solutie sa stopam extinderea coronavirusului”, a declarat Traian Basescu, la Romania TV.

In cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, europarlamentarul Traian Basescu i-a marturisit jurnalistului Victor Ciutacu faptul ca nu stie daca Klaus Iohannis va mai introduce din nou starea de urgenta.

„Este extraordinar de important sa ne pazim fiecare. Guvernul a pierdut controlul situatiei. Singura solutie e sa ne aparam singuri, purtand masca, nemergand in aglomeratii si spalatul pe maini”, a spus fostul presedinte.

loading...
Traian Basescu l-a taxat pe Klaus Iohannis pentru ca nu a purtat masca la Consiliul European. „Mesajul domnului Iohanis era nu-mi pasa de voi”
Fostul presedinte a amintit ca purtarea mastii in interiorul salii de sedinta a Consiliului European a fost optionala, insa „a tinut de educatia fiecaruia” daca o poarta sau nu.

„Discutam de parte institutinoala. Era in interiorul camerei in care se tine Consiliul European si portul mastii a fost optional. A tinut de educatia fiecaruia.

Doamna Merkel a vrut sa transmita un mesaj. Mesajul celor care purtau masca: din partea mea niciun risc. Mesajul domnului Iohanis era nu-mi pasa de voi. Sunt lucruri pe care trebuie sa ii citesti in limbajul fiecaruia.

Era singurul din tot Consiliul care nu purta masca. Este strict o chestiunb de bun simt”, a precizat Traian Basescu.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro