Vila Denisei Raducu din Stefanesti e aproape gata!

Vila Denisei Raducu din Stefanesti e aproape gata! La aproape 3 ani de la moartea ei, familia ii cinsteste memoria si termina casa la care visa solista.

La aproape 3 ani de la moartea Denisei Raducu, familia ii cinsteste memoria si termina casa la care visa regretata solista. La inceputul carierei Denisei Raducu, cantareata decedata la doar 27 de ani, pe 23 iulie 2017, impresarul Florin Peste (unchiul solistei) i-a promis ca-i va ridica o casa in Stefanesti. Astazi, vila in care s-ar fi mutat Denisa este construita de sora artistei, care onoreaza astfel amintirea Denisei Raducu.

Ramasa mai mult in stadiul de proiect, vila in care ar fi trebuit sa se mute Denisa Raducu este astazi aproape finalizata de sora artistei, Adelina, si de sotul ei, Florian. Chiar daca sunt stabiliti in Spania, acestia s-au ingrijit personal de lucrarile la casa, care acum are doua etaje, acoperis si un gard impunator. De mai bine de 2 saptamani, o echipa de 10 muncitori lucreaza aici la terminarea casei, intr-un ritm sustinut.
loading...
”Pana acum am investit cel putin 30.000 de euro, dar pana la final cred ca vom mai investi alti cel putin 30.000 de euro. Nu conteaza, ce facem, facem cu drag si in memoria Denisei. In casa vom locui atunci cand vom veni din Spania in vizita, in vacante, poate o pastram si pentru copii, atunci cand vor creste si ei…In fine, important este ca vom avea grija mereu de memoria celei care a fost Denisa Raducu, o cantareata atat de iubita”, ne-a declarat in exclusivitate Florian, sotul Adelinei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro